HÜSNÜ HOCA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gölcük’ün sevilen isimlerinden, Gölcük Merkez Camii emekli müftüsü Hüsnü Akbaş (73), uzun yıllar görev yaptığı, Merkez Camii’nden son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Akbaş’ı son yolculuğunda sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı.

SEVENLERİ VE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Gölcük’ün sevilen isimlerinden, Gölcük Merkez Camii Emekli müftüsü 4 çocuk babası Hüsnü Akbaş, son yolculuğuna uğurlandı. Gölcük Merkez Camii emekli din görevlisi Hüsnü Akbaş (73), kalp yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetmesinin ardından, uzun yıllar görev yaptığı, Merkez Camii’nden son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlanırken, Akbaş’ı son yolculuğunda sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Akbaş’ın zamansız vefatı, ailesinde ve ilçemizde üzüntü yarattı.

UZUN YILLAR GÖREV YAPTIĞI CAMİ’DEN EBEDİYETE UĞURLANDI
İlçemizin en önemli ibadethanelerinden birisi olan, Gölcük Merkez Camii bugün yine tarihi günlerinden birisini yaşadı. Uzun Yıllar Merkez Camii’nde din görevlisi olarak görev yapan Akbaş’ı, sonsuzluğa uğurlayanlar arasında, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Gölcük İlçe Müfütüsü İlyas Öztel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük eski Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, CHP’nin Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, eski Tersane Komutanı Emekli Tuğamiral Şevki Şekerefeli  gibi pek çok isim cenaze töreninde yer aldı.

AKBAŞ ULAŞLI’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Akbaş’ı ayrıca son yolculuğunda, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda Din Görevlisi ve sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve dernek başkanı ile ailesi ve çok sayıda vatandaş uğurladı. Akbaş’ın cenazesi, öğlen namazını müteakip İlçe Müftüsü İlyas Öztel’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, Ulaşlı’da bulunan aile mezarliğında son yolculuğuna dualar ve gözyaşları eşliğinde uğurlandı. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Hüsnü Hoca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 − = 27