HÜRRİYET’E KADINLARDAN TAM DESTEK

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm hızıyla çalışmaya devam ederken, CHP İl ve İzmit ilçe Kadın Kolları da Belediye Başkan adayı Hürriyet’e yaptıkları saha çalışmalarıyla destek oluyor.

CHP İl Başkanlığı ve İzmit ilçe Başkanlığı Kadın Kolları yönetimleri 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına hız verdi. İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in saha çalışmalarında da Hürriyet’e tam destek veren CHP İl ve İzmit ilçe Kadın Kolları kendi ekipleriyle de sokak sokak, kapı kapı çalışıyor.

DAHA GÜZEL BİR İZMİT İÇİN

CHP İl ve Kadın Kolları Başkanlığı yönetimi sadece Belediye Başkan adayı Hürriyet’in programlarına katılmakla kalmıyor, İzmit’in stratejik noktalarında vatandaşlarla buluşuyor ve daha güzel bir İzmit için neden Fatma Kaplan Hürriyet olması gerektiğini yurttaşlara anlatıyor. Hürriyet’in gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretlere de iştirak eden kadınların sahada yaptıkları seçim çalışmaları 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partide de büyük moral motivasyon kaynağı oluyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5