DENİZ TUR SÜRÜCÜSÜ SUÇSUZ

Geçtiğimiz gün Değirmendere’de askeri kapının hemen ilerisinde meydana gelen kazada Deniz Tur’un öğrenci taşıyan servcis aracı, özel otomobil ile kafa kafaya çarpışmıştı. Kaza sonrasında tutulan raporlar ve kamera görüntüleri ile Deniz tur Sürücüsü Mutlu Çakmak’ın suçsuz olduğu anlaşıldı. Firma bu konuda yazılı bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz gün Değirmendere’de askeri kapının hemen ilerisinde bir kaza meydana gelmişti. Mutlu Çakmak yönetimindeki öğrencileri taşıyan 41 P 4463 plakalı servis aracı, Şevkiye Uğur yönetimindeki 34 HE 3229 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpışmıştı. Kazada kim suçlu olduğu raporlarla tespit edildi ve servis sürücüsünün suçu olamadığı ortaya çıktı.

DENİZ TUR ŞOFÖRÜ SUÇSUZ

Konuyla alakalı da Deniz Tur’dan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Dün saat 12.25’de Yüzbaşılar askeri kapı mevkinde yaşamış olduğumuz kaza herkesin malumu. Gerek internette, gerekse fısıltı gazetesinde kulaktan dolma bilgilerle DENİZ TUR Ailesi suçlanmaktadır. Şoförümüz Mutlu Çakmak’ın bu hazin kazada hiç bir suçu olmadığı, gerek kamera kayıtları gerekse bu sabah elimize ulaşan kaza raporuyla ispatlanmıştır. Atlatmış olduğumuz bu büyük kazada bizlere anlayış göstererek güvenlerinin tam olduğunu gösteren velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz .Bu kötü günümüzde yanımızda olan, telefonla arayan tüm dostlarımıza ayrıca teşekkürler. GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZINI GÜVENLE TAŞIYORUZ” denildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − = 62