Hürriyet, “Martın sonu bahar olması için daha güçlü çalışacağız”

 

Mahalle temsilcileri ve sandık görevlileriyle bir araya gelen Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Martın sonunu bahar yapmak,  güçlü ve koordineli bir çalışma yapmaktan geçiyor” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki sabah CHP mahalle temsilcileri ve sandık görevlileriyle Maşşa Restorant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Programa CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit Belediyesi meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

BİZ DOĞRU YOLDAYIZ

Programda konuşan Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Bize saldırmalarından görüyoruz ve anlıyoruz ki biz doğru yoldayız. Onlar istedikleri kadar afişlerler uğraşsınlar. Son 20 gün çok önemlidir ve sizlere ihtiyacımız var. Kazandığımızda hepimiz kazanacak. Mahalle temsilcilerinden özenle rica ediyorum, son 20 gün mahallelerinizdeki çalışmalara önem verin. Gücünüzü sokaklardan asla çekmeyin. Mahallelerimizi afişlerle donatmak zorundayız. Bizim yaptıklarımızı iktidar gücüyle engellemeye çalışıyorlar” dedi.

KENTİ BİR ADIM ÖTEYE TAŞIYACAĞIZ

Konuşmasına devam eden Başkan adayı Hürriyeti, “Sahada kazandığımızı sahada kaybetmeyelim. Sandıkları diri tutmak zorundayız. Sandık görevlileri hem seçmen tarafından tanınsın, hem de sandık görevlisini sandık başında görsün. İlk defa oy kullanacak gençleri ziyaret etmeyi unutmayın. Martın sonunu bahar yapmak,  güçlü ve koordineli bir çalışma yapmaktan geçiyor. Birlikte çok iyi şeyler başaracağız, kenti bir adım öteye hep beraber taşıyacağız. Emin olun sonrasında bu bayrağı daha da yukarı taşıyacağız” açıklamasında bulundu.

SANDIKLAR ÇOK ÖNEMLİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise yaptığı konuşmasında, “Mahalle temsilcileri ve okul temsilcileri bizim için çok önemli. Sandığa giden oyun sandıktan çıkması için sizin işlemleriniz önemli. Kendi mahallenizdeki sorunları adayımıza iletmeniz gerekiyor. Bütün arkadaşlarım adayımıza mahallelerinde yardımcı olsunlar. Çok bir şey gelmedi. Sabahtan geceye çalışıyor. Sizde 7 24 çalışmak zorundasınız. Daha çok çalışmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 1 =