“BASKILARA RAĞMEN KENDİ ADAYIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ”

DSP Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu ve yönetimi yerel seçimlerde oldukça iddialı. Geçen süreyi gazetemize değerlendiren Garipoğlu baskılara rağmen seçime kendi adayımızla gireceğiz. Bizim dışımızdakiler Koltuk derdine düşmüşler, halkı zerre düşünmüyorlar” dedi.

Partiler 31 Mart Yerel Seçimleri hazırlıklarını sürdürüyor. Bu partilerin ilçemizde yeni örgütlenen, yönetimini kuran ve Genel Başkan Önder Aksakal’ın katılımı ile ilçe binasını açan Demokratik Sol Parti’de var.

“BASKILARA BOYUN EĞMEYECEĞİZ”

DSP Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu ve yönetimi yerel seçimlerde oldukça iddialı. Geçen süreyi gazetemize değerlendiren Garipoğlu Şubat ayına kadar aday belirleme şansımız var. Şu bilinsin ki DSP Gölcük’te seçime kendi adayı ile girecek. Bu noktada baskılara boyun eğmeyeceğiz. İttifaklara kesinlikle karşıyız. Demokratik süreçte her partinin adayı çıkar halkımız kimi desteklerse bizde o kişiyi başımızın tacı yaparız. Siyaseti bu noktada seçimlere malzeme yapmayı doğru bulmuyoruz” dedi.

“KOLTUK DERDİNE DÜŞMÜŞLER”

DSP’nin dürüsüt, ilkeli, adaletli bir siyasi anlayıştan yana olduğunun altını çizen Garipoğlu, şuan için mevcut partilerin bu hedefte olmadığını görüyoruz. Koltuk derdine düşmüşler, halkı zerre düşünmüyorlar. Bu noktada biz halkın, mazlumun sesi olarak adayımızı açıklayacağız ve seçime de kesinlikle kendi adayımızla birlikte gireceğiz. Çok yakında Gölcük’e sürprizlerimiz olacak. DSP emin adımlarla yoluna devam ediyor. İktidarımız yakın” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1