Hırsız Kadın, Kuzeninin Arabasını Çaldı

Körfez İlçesi Kuzey Mahallesinde ikamet eden ve tatilde olduğu öğrenilen B.S(45) isimli şahısın 2 Temmuz 2019 günü gece saat 02:00 sularında, evinin önünde duran cip’i çalındı.

Körfez İlçesi Kuzey Mahallesinde ikamet eden ve tatilde olduğu öğrenilen B.S(45) isimli şahısın 2 Temmuz 2019 günü gece saat 02:00 sularında, evinin önünde duran cip’i çalındı. Komşuların haber vermesi üzerine, aracı çalınan B.S polise ihbarda bulundu. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Ekipleri, olayla ilgili yapmış oldukları incelemelerde, güvenlik kameralarından çalınan aracı tespit ederek İstanbul’a götürüldüğünü belirledi.

SUÇ MAKİNASI ARANIYORMUŞ

Hırsızlık olayının meydana geldiği saatten itibaren çevredeki güvenlik kameralarını geri doğru sararak şahısların olay yerine geldiği an ve daha önce Kocaeli’ne otobüs ile geldikleri görüntülere ulaşılarak kimlikleri tespit edildi.Yapılan araştırmalarda, olayı cinayet, adam yaralama, tehdit ve daha bir çok suçtan kaydı bulunan, aynı zamanda 10 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 14 yıl hapis cezası bulunan R.A(37) isimli şahıs ile gasp, tehdit ve mala zarar vermek suçlarından kaydı bulunan kız arkadaşı E.U(44)’nun gerçekleştirdiği tespit edildi.

SAHTE PLAKA

Kocaeli Polisi önceki gün İstanbul Ümraniye’de E.U isimli şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. E.U isimli kadın suçunu itiraf ederek, daha önce erkek arkadaşı R.A ile kuzenine kalmaya gittiklerini, erkek arkadaşının kuzeninin aracının anahtarını kopyaladığını, tatile gittiğini öğrenince de aracı çaldıklarını ve İstanbul’a gelip sahte plaka takarak evinin arkasındaki sokağa park ettiklerini kabul etti. İşlemleri tamamlanan E.U Körfez Adliyesine sevk edilirken, R.A’nın yakalanması amacıyla geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − 19 =