HEYECANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI İŞTE PARTİLERDEKİ SON BİLGİLER

 

24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimler öncesinde milletvekili aday listeleri de bugün açıklanacak. Listeler açıklanmadan önce aday adaylık başvuruları yapılmıştı. Kocaeli’de de aday adaylığı bolluğu yaşanmıştı. AK Parti’de 108 aday adayı, İYİ Parti’de 47 aday adayı, Saadet Partisi’nde de 33 isim aday adaylığı müracaatında bulunmuştu.

 

 

LİSTELERDE SON GÜN

Geçtiğimiz günlerde MHP’nin milletvekili aday listesi kamuoyuna açıklanmıştı. Dün de CHP’nin milletvekili aday listesi ortaya çıktı. Bugün ise diğer siyasi partilerin milletvekili aday listeleri açıklanacak. Çünkü listelerin YSK’ya teslimi son bugün. Bugün saat 17.00’ye kadar listeleri açıklanmadan AK Parti, Saadet Partisi ve İYİ Parti’nin listeleri de açıklanacak.

AK PARTİ GELENEĞİ BOZMUYOR

AK Parti, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu seçimlerde de milletvekili aday listesini Başiskele’de bulunan Soğuksu Restaurant’ta açıklayacak. Soğuksu’da 15.30’da toplanmaya başlayacak olan partililere açıklanmanın ise 17.00 sularında yapılması bekleniyor. AK Parti’nin listesinde kimlerin yer alacağı şimdiden merak ediliyor.

İYİ PARTİ VE SAADET

İYİ Parti’de de gözler, genel merkezden gelecek habere kitlendi. Genel merkezin bugün öğleden sonra listeyi açıklanması bekleniyor. İYİ Partililer de bugün 15.30 itibariyle parti binasında bir araya gelecek. Net listelerin ise 17.00 sularında açıklanması bekleniyor. Saadet Partisi’nde ise bugün olağanüstü hal yaşanıyor. Partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren toplantıya girdi. Saadet Partisi’nde listede kimlerin olduğu da kamuoyunda merak ediliyor.

 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday sıralaması kesin olmayan şöyle bir liste dolaşıyor. 

 

İşte o aday listesi;

  1. Lütfü Türkkan
  2.  Ali Türkşen
  3. Renan Argun Kıran
  4. Ruhittin Sönmez
  5. Murat Atar
  6. Ahmet Yeşil
  7. Fuat Berna
  8. Harun Demirkaya
  9. Dicle Akın
  10. Cumali Durmuş
  11. Nurcan Acaroğlu Göktaş
  12. İlhan Tan
  13. Zekai Kahyaoğlu

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − = 60