O TOPLANTIDA NELER KONUŞTULAR?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Danışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak ile beraberindeki heyeti kabul etti. EYT’lilerin sorunları hakkında bilgi alan Davutoğlu, görüşmede Gelecek Partisi’nin konuya dair çözüm projelerini de aktardı.

Gelecek Partisi’nin resmi Twitter hesabından konuya ilişkin açıklaması yaptı:

“Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, EYT Derneği Başkanı Sayın Gönül Boran Özüpak ve heyetini, ekonomi kurmayları Serkan Özcan ve Kerim Rota ile kabul ederek; sorunları hakkında bilgi aldı. Görüşmede Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin konuya dair çözüm projelerini de aktardı” denildi.

Merak edilen ise Ahmet Davutoğlu’nun aktardıkları, kamuoyunun merak ettiği o açıklamalar o görüşmenin merak edilen kısmı.

Gönül Boran Özüpak Bilgilendirdi

EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, gerçekleştirilen görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı: “Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet DAVUTOĞLU ve ekonomi kurulu ile sorunlarımızı istişare yaptık. Yaşadığımız hukuksuzluk da maruz kaldığımız hakkaniyetsizliğe ve adaletsizliğe hak verdiklerini belirterek, ekonomi kurmaylarının maliyetimiz ve çözüm yolları ile yaptığı çalışmayı en kısa sürede basın açıklaması ile kamuoyunda paylaşacaklar. Bilgilerinize sunulur.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − 9 =