HAYDİ BU BÜYÜK MAÇ KAÇMAZ!

Süper Amatör lig’de mücadele eden temsilcimiz Değirmenderespor, lider İlimtepe F.K ile karşılaşacak.  Temsilcimiz için çok önemli olan bu maç öncesinde Değirmednerespor Başkanı Severcan Kara ve yönetimi gazetemize bir açıklama yaparak herkesi maça davet etti.

Süper Amatör lig’de mücadele eden temsilcimiz Değirmenderespor liderlik yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Lider İlimtepe F.K ile karşılaşacak temsilcimiz bu maçı mutlak kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Rakip takım bundan önce oynadığı 4 maçı kazanırken, 12 puanı bulunuyor.  Temsilcimiz Değirmenderespor ise 3 galibiyet ve 9 puanla 2.sırada yer alıyor.

BAL LİGİ YOLUNDA HAYATİ MAÇ

Temsilcimiz için çok önemli olan bu maç öncesinde Değirmednerespor Başkanı Severcan Kara ve yönetimi gazetemize bir açıklama yaparak herkesi maça davet etti. Bu sezon iddialı olduklarını dile getiren Kara, Bal Ligi mücadelemizde mutlaka taraftarımız bizim olmalı. Bir üst lige çıkma mücadelemizde İlimtepe maçı hayati önem taşıyor. Birlik olup, futbolcularımıza destek verip, bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi. Önemli karşılaşam Cumartesi Günü Saat: 17:00’da Değirmendere Stadyumunda oynanacak.

 

Takım O P
İlimtepe F.K. 4 12
Değirmenderespor 4 9
Kartepe Belediye Spor 4 7
Derince Sırrıpaşa Futbol Kulübü 4 7
Kartepe Suadiye Spor 4 4
Hidropaks Gebze Tayfunspor 4 4
Kandıra G.B.Belediyespor 4 1
Bekirderespor 4 1

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =