Pazarcılar sorunlarını Sezer’e anlattı

Gölcük Pazarcılar Odası tarafından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe siyasileriyle bir araya gelerek sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Gölcük Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından dün Pazartesi pazarında sabah saatlerinde düzenlenen sabah kahvaltısına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Yeni Mahalle Muhtarı Sait Turgut ve pazarcı esnafları katıldılar.

Gölcük Pazarcılar Odası ve pazarcı esnaflarıyla bir araya gelinen sabah kahvaltısında pazarda yaşanan bazı sorunları Pazarcı esnafı Başkan Sezer’e anlattılar, Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer “Pazarda en büyük sıkıntının oto park, Şehir içi minibüslerin pazara vatandaşları getirmesi buraya vatandaşlarımızın gelmesini istiyoruz” dedi.

Tuncer ayrıca şunları dile getirdi “Yaz ayı olmasıyla birlikte Okul Bahçesini oto park olarak kullanıyoruz, burada bizlere destek olan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise şunları dile getirdi Sezer “İlçemiz de böylesine güzel bir kapalı pazarın olmasından dolayı bende çok memnun kaldım, evet bizlerde siz esnafların sorunlarını dinledik bizlerde bakıp sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1