HARB-İŞ’TEN İADEYİ ZİYARETLER

Türk Harb – İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi İlçemizdeki siyasi partilerine iadeyi ziyarette bulundu.

Türk Harb – İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi İlçemizdeki siyasi partilerinden AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimine, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimine, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimine ve Saadet Parti İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimine iadeyi ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Başkan Gökbayrak parti ziyaretlerinde yaptığı konuşmasın da şunları dile getirdi Gökbayrak “Sendika olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olup, sadece çalışan mesai arkadaşlarımızın haklarına odaklanmış bulunmaktayız. Yeni seçilen siyasi partilerin Başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek başarılar diliyoruz. Rahmetli merhum Başkanımızın ani vefatıyla göreve geldiğimde sizler gibi her siyasi parti ziyaretime gelerek başarılar diledi. Şimdi bizlerde yönetici arkadaşlarımla iadeyi ziyaret yaparak sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 6