DİKKAT! SEL UYARISI

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün daha önce açıkladığı hava tahmin raporu değişti. Çok kuvvetli yağmur geliyor. Meteoroloji, sel ve su baskınlarına karşı Kocaelilileri uyardı. Müdürlük ayrıca, yağmurun etkisiyle sıcaklığın da hissedilir derecede düşeceğini açıkladı.

Yağmur, kentte çok uzun süre kalmayacak, hava açacak ve sıcaklık tekrar yükselişe geçecek.

Haftalık hava durumu;

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, daha önce perşembe günü (yarın) için sağanak yağış uyarısında bulunmuş, 1 Kasım Cuma gününün ise yağmursuz geçeceğini açıklamıştı. Ancak bu tahmin değişti, hava yarın yağmurlu olacak ancak cuma günü yağmur kenti terk etmeyecek, aksine şiddetini artırarak sürecek. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre ekim ayının son gününde yani yarın hava sağanak yağış Sıcaklık en düşük 13, en yüksek 20 derece.

Kocaeli, kasım ayına çok kuvvetli yağmurla girecek. Gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışın etkisiyle sıcaklık, hissedilir derecede azalacak, en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık 16 derece seviyesinde seyredecek. 2 Kasım Cumartesi günü ise hava açacak. Yağmur yerini, parçalı bulutlu ve güneşli bir havaya bırakacak. Sıcaklık da güneşin etkisiyle gündüz yükselişe geçecek ancak gece düşecek. En düşük sıcaklık 11, en yüksek sıcaklık 19 derece olacak.

3 Kasım Pazar günü, güneş yüzünü daha fazla gösterecek. Az bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olacağı pazar günü, sıcaklık e düşük 10, en yüksek 21 derece olarak hissedilecek. 4 Kasım Pazartesi günü parçalı bulutlu ve güneşli hava etkili olacak. Sıcaklık en düşük 12, en yüksek 24 dereceye yükselecek. Orta vadeli hava tahmin raporuna bakıldığında ise 5 Kasım Salı havanın bulutlu, 6 Kasım Çarşamba günü ise güneşli olması bekleniyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 + = 21