HAMİDİYE’DE GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI YETİŞİYOR

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen“4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı” Projesi kapsamında, Hamidiye Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı yapıldı. Öğrencilerin bilimsel projeleri ilgi çekti.

 

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen“4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı” Projesi kapsamında, Hamidiye Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı yapıldı. Protokolün ve öğrencilerin büyük katılım gösterdiği fuarda, öğrenciler yaptıkları bilimsel çalışmaları protokole tanıttı.TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda sergilenen projeleri yakından inceleyen ve bilgi alan Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Başkan Ellibeş, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Heyet, öğrencilere projeleri hakkında sorular sordu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Hamidiye Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, KYK Kocaeli İl Müdürü Nebi Aslan, Hamidiye Köyü Muhtarı Fatih Gür, Kurum Amirleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ELLİBEŞ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Gerçekleştirilen bilim fuarı açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, birbirinden farklı ve bilimsel çalışmaları yerinde incelerken, öğrencileri tebrik etti. Bu çalışmaların sürmesi gerektiğini belirten Başkan Ellibeş, “Öğrenmeye istekli, araştıran, analiz eden, üreten bir gençlik için bilim fuarları eğitimdeki en verimli metotlardan biridir. Bugün burada öğrencilerimizin ürettikleri çalışmaları tebrik ederek, ileri ki hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 4 =