GURURUMUZ SIRF TİYATRO TÜRKİYE’YE AÇILIYOR

Kentimizin il dışına yapmış olduğu turneler ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri adından sıkça söz ettiren ekibi Sırf Tiyatro ekibi tiyatro sezonuna adeta fırtına gibi girdi. Geniş repertuarı ile her hafta sonu kendi oda tiyatrosunda Çocuk ve Yetişkin oyunları sahneleyen, Gölcük Garnizon Sinemasında her Cumartesi gişe açarak çocuk oyunları yapan ekip aynı zamanda Gölcük, İstanbul’un bir çok ilçesi, Yalova, Kütahya, Kartepe, Gebze de de Her ay etkinliklerine devam ediyor.

‘12 YILDA DEV ADIMLAR’

Dev bir oyuncu topluluğuna sahip olan Sırf Tiyatronun tecrübeli Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre Tiyatronun faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Gölcük’te Tiyatroya ilk başladıkları yıllarda prova yapacak salon, sahneye kuracakları bir dekorları olmadığını ifade eden Cinemre, Tiyatro sanatı her yönü ile zor bir sanat dalıdır. Fakat biz tüm bu zorluklarla mücadele ederek bu günlere geldik. Şimdi kendi oda tiyatrosu, mobil aracı, 2 adet Drama ve tiyatro eğitim merkezi, Kostümhane, Dekor Atölyesine sahip bir kurum olarak faaliyetlerimizi profesyonel kategoride sürdürüyoruz.İlçemizi Türkiye’nin her köşesinde tanıtmanın haklı sevincini yaşıyoruz. Emekleme döneminin her zaman zor olduğunu ifade eden Cinemre bu tarz sorunların doğal olduğunu ve bu sıkıntıları yaşayan Amatör ekiplere yardımcı olmaya hazır durumda olduklarını söyledi.

‘YOĞUN TURNELER’

Tiyatro faaliyetleri hakkında da bilgi veren Genel Sanat Yönetmeni Cinemre, geçen ay galasını yaptıkları Yeni komedi oyunları Ferhat ile Julieti 30 Kasımda Kervansaray Salonuunda Aralık ayında da Eskişehir, Kütahya, İstanbul ve İzmit’te sahneleneceklerini söyledi..

DRAMA-TİYATRO KURSLARI VE BAĞIMLI OLMA PROJESİ

Son olarak Değirmendere şubesinde açmış oldukları çocuk ve yetişkin Drama ve Tiyatro kurslarına olan ilgiden son derece memnun kaldıklarını ve bilhassa Değirmendere halkının ilgisine sonsuz teşekkür ettiklerini belirten Cinemre, Usta Yönetmen ve Eğitmenler Murat Kaya, Murat Kaçmaz ve Tahsin Macit öncülüğünde Gölcük’ün bir sanat kenti olması adına çok ciddi projeler üzerine çalıştıklarını özellikle madde bağımlılığı ile ilgili çalışmalarda Türkiyenin tamamını kapsayacak olan ‘Bizimle Ol Bağımlı olma’ Tiyatro Projesini Ulusal bazda hayata geçireceklerini söyledi…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 7 =