GURURUMUZ ERTUĞRUL’A BÜYÜK İLGİ VARDI

Hafta sonu oynanan Gölcükspor ve Ankara Adliyespor arasındaki karşılaşmayı Bursaspor’un kaptanı, Türk Milli Takımında oynayan Gölcük’ün gururu Ertuğrul Ersoy’da izledi. Ersoy’a ilgi büyük olurken, başarılı stoperi ve Gölcükspor’u AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’te yalnız bırakmadı.

    Gölcükspor hafta sonu Ankara Adliyespor ile karşı karşıya geldi. İki takımında iyi mücadele ettiği karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu müsabakayı Bursaspor’un kaptanı, Türk Milli Takımı oyuncusu 21 yaşında başarıdan başarıya koşan Gölcüklü Ertuğrul Ersoy’da takip etti. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, parti yöneticileri Çetin Seymen ve akrabası Ahmet Ersoy ile birlikte maçı izleyen Ertuğrul ilgi odağı oldu. Bol bol Gölcükspor taraftarları ile fotoğraf çektiren Stoper Ertuğrul Gölcükspor’un başarısını arzu ettiğini söyledi.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ise yaptığı açıklamada, “Ertuğrul çok başarılı bir futbolcumuz ve Gölcükün gururu. 21 yaşında olmasına rağmen Bursaspor’da kaptanlık yapıyor ve Türk Milli Takımında oynuyor. Gölcükspor maçında onu görmek bizleri memnun etti. Başarıların devamını diliyorum” dedi.    
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − 66 =