GÜREL; ERKEN SEÇİM GÖZÜKÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, koronavirüsle mücadelede aşı durumu, erken seçim olasılığı ve öğrencilere barınacak yer imkanı sağlanması ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Gürel, ilk olarak aşı durumuna değindi ve “Koronavirüsle mücadelede aşı olma yaşı, 12’ye kadar inmiş durumda. Özellikle okulların açık kalması için gençlerimizin aşı olmasında fayda olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimiz, bir buçuk yılın ardından okullarına dönebildi. Vaka sayılarının artışını önlemek ve öğrencilerin okula devamlılığını sağlamak için velilerin de çocuklarının sağlığı için gereken adımı atmalarını rica ediyoruz” dedi.

Sözlerine devam eden Gürel, “Erken seçim konusu, bir süredir gündemi meşgul ediyor. İktidar ve ortağı, her ne kadar erken seçim olmayacak dese de seçim barajının yüzde 7’ye düşürülmesi ve yaptıkları bunun gibi uygulamalar, erken seçimin yakın olduğunu gösteriyor. Tahminim, en uygun zaman dilimi içerisinde erken seçimi yapacakları yönünde. Bizler de buna istinaden parti çalışmalarını daha sıkı bir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Amacımız, erken veya zamanında, bir sonraki seçimde en iyi sonucu alarak partimizi zirveye taşımaktır” dedi.

Başkan Gürel, sözlerinin sonunda “İçinde bulunduğumuz dönemde üniversite öğrencilerinin barınacak yer bulamadıklarını görüyoruz. Bu konuda ilk adımı, Ankara’daki belediyelerimiz attı. Barınma sıkıntısı çeken öğrenciler için uygun noktaları açan belediyelerimize ilimizde iktidar partisinin il gençlik kolları başkanından bir tepki de gelmişti. Halbuki bu tür bir çalışmayı ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer de yaptı. Biz ilçemiz adına bu tür bir desteğe imza atan Sayın Sezer’i takdir ediyoruz. Doğru yapılan çalışmaları takdir edeceğimizi en başından söylemiştik. Öğrencilerin okul hayatına devam edebilmeleri adına elini taşın altına koyan Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer’i takdir ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − = 93