”GÜLLERİ İLE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Deplasmanda oynanan Karacabey Belediyespor mağlûbiyetinin ardından Basında çıkan Teknik Direktör isimlerine Gölcükspor yönetiminden tepki geldi.

Deplasmanda oynanan Karacabey Belediyespor mağlûbiyetinin ardından Basında çıkan Teknik Direktör isimlerine Gölcükspor yönetiminden tepki geldi. Gölcükspor Basın Sözcüsü Serhat Yılmaz kulüp adına açıklamada bulundu. İşte Serhat Yılmaz açıklaması; Geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde yer alan asılsız haberlere ilişkin ve takımın genel durumunu değerlendiren bir basın açıklaması yapma gereği duymuş bulunmaktayız. Ligin ilk 8 haftası geride kalırken lige şanssız bir şekilde başlamış olmak ne yazık ki takım üzerinde olumsuz bir hava ve baskı oluşturmuş durumdadır.

Bu olumsuz durumu aşmak için mücadele sergilerken bu süreçte tüm bu olumsuzluklara birde bilgimiz dışında basında yer alan ve bizlerin karar ve tutumu ile uzaktan yakından ilgisi olmayan haberlerde içinden çıkmaya çalıştığımız bu baskı yükünü ne yazık ki daha da fazla arttırmaktadır. Oysaki bizler top yekün olarak bu baskıyı Nevşehir Belediyespor karşısında alacağımız bir galibiyetle ortadan kaldırıp, kazanmaya alışan bir takım olma hedefindeyiz. Hocamızın tek hedefi iyi bir takım olmak Taner hocamız ve teknik ekibimizin şuan ki tek düşüncesi ve gayretleri hafta sonu oynayacak olduğumuz maçı kazanmaktan ibarettir. Şuan için başka bir gündemimiz yoktur. Hocamız ile daha iyi günler ulaştıracağımıza inanmakta ve en ufak bir şüphe duymamaktayız. Bu süreci aşmak adına olan yoğun bir mesai sergilediğimizi ve gayretlerimizin en üst seviyede olduğunu camiamıza gönül veren herkesin bilmesini isteriz bu kötü günleri geride bırakmak için gerekli olan her şeyin yapılacağından kimse şüphe duymasın. Başkan ve benim ağzımdan çıkmadı

 

Ayrıca Kulübümüz Başkanı Sn. Hüseyin Çardak’ın ağzından bizzat çıkmamış olan veya Kulübümüz Basın Sözcülüğü görevini ifa etmekte olan şahsım tarafından spor basınına servis edilmediği halde basında çıkan ve kamuoyunu yanıltıcı hiçbir bilgiye itibar edilmemesinin de altını çizerek tüm kamuoyunun bilmesini isteriz. Maça davet etti Bizleri üzen şanssız maçları unutturarak önümüzdeki oynayacak olduğumuz maçları mücadeleci bir ruhla kazanan, takım oyununu sahaya yansıtan ve oynadığı futbol ile taraftarına keyif veren bir görüntü ile hak ettiğimiz yere mutlak ve mutlak suretle ulaşmış olacağız. Hafta sonu tüm halkımızı takımımıza desteğin en çok ihtiyaç duyulduğu bu süreçte maçımıza gelerek camiamıza güç vermeye davet ediyoruz” Dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − = 39