İŞTE MECLİSE EN ÇOK YAKIŞACAK ADAY ADAYI

AK Parti’de meclis üyeliği aday aday başvuruları sürüyor. Bugün öyle bir isim başvuru yaptı ki işte meclise en çok yakışacak isim o olur dedirtti. O isimde Gölcük Engelliler Derneği’nin başarılı ismi Hasan Bat. Hasan Bat başvurusunu Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yaparken, dernek üyeleri ve Başkan Ellibeş ile Başkan aday adayı Yıldırım Sezer kendisini yalnız bırakmadı.

31 Mart Yerel Seçimleri heyecanı toplumu yavaş yavaş sarmaya başladı. AK Parti’de belediye meclis üyeliği aday adayı süreci devam ediyor. İsimler bir bir ortaya çıkarken bugün yapılan sürpriz başvuru toplumda heyecan yarattı. Bu isimde engellilerin Gölcük’te ki abisi, kardeşi olan, hayatını adeta engelli dostlarına adayan Hasan Bat oldu. Bat sürpriz bir şekilde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde AK Parti’den belediye meclis üyeliği aday adaylığını engelli dostları ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte açıkladı. AK Parti ilçe yöneticileri ile AK Parti Belediye Başkan adayı adayı Yıldırım Sezer’de Bat’ı yalnız bırakmayanlar arasında idi.

“RİCACI KONUMDAN İCRACI KONUMA GEÇMEK İSTİYORUM”

Engellilere yönelik hizmet çıtasını yükseltmek, ricacı konumdan, icracı konuma geçmek için meclis üyesi olmayı istediğini belirten Bat ayrıca şunları söyledi: “Bugünlere gelmemizde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in büyük katkısı olmuştur. Dernek olarak da, dernek dışında da engellilerimize büyük destek olmuş ve herhangi bir sorunda bütün imkanları sunmuştur. Bende belediye meclis üyesi olduğum takdirde engellilerimizin sorununa ön ayak olmak ve her sorunlarına, sıkıntılarına ortak olmak amacıyla bu görevi belediyemizin de desteğiyle çok daha verimli ve etkin bir şekilde ortaya koyacağıma inanıyorum. Mecliste engellilerin sesi olacağım” dedi.

7 YILDIR DERNEK BAŞKANLIĞINI YÜRÜTÜYOR

Kendisini de tanıtan Başkan Hasan Bat; “1979 Gölcük doğumluyum. Evliyim 16 yaşında bir kızım var. 17 senedir bedensel engelliyim. Bunun 15 senesinde engelliler derneği yönetiminin içindeyim. Son 7 senedir dernek başkanlığını yapıyorum. Ayrıca İhsaniye Merkez Mahallesi AK Parti teşkilatının içindeyim. Allah nasip kısmet ederse Gölcük belediyesi meclis üyeliğine aday adaylığımı açıklamak istiyorum. Bu konuda öncelikle eşime ve kızıma, sonra anneme ve babama, Mehmet Ellibeş ağabeyime teşekkür ediyorum. Bugünde yarında hep beraber yanımda olacak bütün engelli arkadaşlarıma, büyüklerimize ve beni yalnız bırakmayan basın mensuplarına, emekçilere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİM”

Başkan Hasan Bat’ın Gölcük Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı olduğunu duyan Başkan Ellibeş şaşırdı ve inanmazsınız ama haberim burada oldu. Kendisi engellilere ve bu kente hizmet eden önemli bir isim. Burada gerçekten dört dörtlük bir başkanlık yaptı, engellilerin kardeşi, abisi oldu. Ben bu yolda kendisine başarılar diliyor, her zaman destekçisi olduğumuz belirtmek istiyorum” dedi.  Bat konuşmaların ardından başvuru dosyasını engelli dostların alkışları arasında AK Parti İlçe Yöneticisi Hüseyin Şişman’a teslim etti. Şişman’da çıktığı bu yolda Bat’a başarı dileklerini iletti. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 26 = 27