“Gönülleri kazanıp, zafere birlikte ulaşacağız”

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte, Belediye Başkanı aday adayı olan isimlerle bir araya geldi ve seçim süreciyle ilgili belirlenecek stratejiyle ilgili başarılı bir toplantı gerçekleştirildi. Aday adaylarına verdikleri destek için teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Sezer, “Sizler siyasette tecrübeli isimlersiniz. Seçim stratejimiz üzerine fikirlerinizi çok önemsiyorum. Desteğinizi esirgemeyin. Gönülleri hep birlikte kazanıp, oyumuzu arttırarak zafere ulaşacağımıza inancım sonsuz. Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Aday adayları ile gerçekleşen buluşmada konuşan İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Öncelikle 12 arkadaşımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Her zaman yapıcı davrandılar ve adayımız Av. Ali Yıldırım Sezer’in yanında durarak çalışmalara omuz verdiler. Bu birliktelik bizim için gerçekten büyük kazançtır. Şimdi çalışmalarımızı daha da üst bir seviyeye çıkartarak, birlikte sahaya daha çok ineceğiz ve 31 Mart zaferimize kadar gece gündüz çalışacağız” dedi.

SAHA DA BİRLİKTE OLACAĞIZ
Belediye Başkan Adayı Sezer ise, “İsmimizin Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanması sonrasında yaklaşık bir aydır seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Sizlerde desteğinizi hiçbir zaman esirgemediniz öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Sizler siyasette tecrübeli isimlersiniz. Seçim stratejimiz üzerine fikirlerinizi çok önemsiyorum. Sık sık istişare halindeyiz. Sahada sizlerle her zaman birlikteyiz. Biz büyük bir ve güçlü bir aileyiz. Gönülleri hep birlikte kazanıp, oyumuzu arttırarak zafere ulaşacağımıza inancım sonsuz. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1

  1. Öncelikle şunu söyliyim.sakın ukalalık yaptığımı düşünmeyin.Zafer düşmana karşı kazanılır.Zaten 17 yıldır iktidarda olan bir partinin adayısınız lakin geriye dönüp neler yapıldığına bir bakalım.Yandaşlar oluşturulmuş.Çaycı bile müteahhit olmuş.ihaleye girenler hep AKP li ve aktif çalışma şartı olacakmış.Emlak sektörü son 2 yılda arsa ve daire fiyatlarını 5 katlamış.1 tane …. yıldızlı otel yokmuş.Müteahhitler için 6.7 katlı binalar tekrar yapılmış.arsasını müteahhite verip tamamlanmadan iskan alamadan oturamayan mağdur insanlar varmış.Bazı sosyal Aş….yan vb. Gibi tesisleri yıllardır aynı kişiler işletiyormuş.parke taşları hep aynı firmalara veriliyor zaten işe yaramayan taşlar 2.yılda bir yenileniyormuş.Birtane avm yokmuş.Kavaklı sahili için halen daha alt yapısı devam ediyormuş.17 yıldır kapalı pazarlar yokmuş şimdi yapılıyormuş.Daha bunun gibi nokta atışı yapacağımız örnekler mevcut.Özelliştirmelerin sonunda faturalar ödenmeyince açma kapama ve diğer bedellerin kaldırılmasını istiyormuş. Ne mi istiyoruz .Sadece samimiyet.gerçek ihtiyaçlarımızın en düşük seviyeye ve sadece devlete ödenmesini istiyoruz. Samimî ve dürüst olmanızı istiyoruz.halkın içinde olmalarını,bire bir dinlenmeyi ve söz verip sözlerin tutulmasını istiyoruz.AKP ye üye olmayan ve hiç bir siyasi görüşü olmayan prensipte olan insanların dikkate alınmasını ve onları da kendi taraflarına çekmeyi bilen yöneticiler istiyormuş.Eskisi gibi çuval çuval patetes soğan vb. Alarak hayatımızı devam ettirmek istiyoruz.hastanelerde sıra beklerken dikkate alınmayan, dikkate almayan doktorları ve eczaneden muayene ücretini ödeyemediğinde ilaç alamayan insanlar varmış.bir biopsi ,ultrason ve tomografi için 3 ay bekleyen insanlar varmış.
    Şimdi biz bunların hepsini yaşıyoruz ne mi yapacaksınız gerçek zafer kazanmak istiyorsanız bunları dikjate alınız lütfen .gerçekleri bu şekilde yazmadan önce korkan insanlardan olmak istemiyoruz.şimdi yapacak çok iş var sadece gölcük değil AKP değil tüm adayların ve ülkeyi bizi yöneten vekillerin bu sistemi değiştirme zamanı gelmiştir artık partiye değil şahısa oy verme zamanı iyi düşünün ve oyunuzu öyle verin ..saygı ve selamlarımı sunarım..

    Öncelikle şunu sorayim.sakın ukalalık yaptığımı düşünmeyin.Zafer düşmana karşı kazanılır.Zaten 17 yıldır iktidarda olan bir partinin adayısınız lakin geriye dönüp neler yapıldığına bir bakalım.Yandaşlar oluşturulmuş.Çaycı bile müteahhit olmuş.ihaleye girenler hep AKP li ve aktif çalışma şartı olacakmış.Emlak sektörü son 2 yılda arsa ve daire fiyatlarını 5 katlamış.1 tane …. yıldızlı otel yokmuş.Müteahhitler için 6 ve 7 katlı binalar tekrar yapılmış.arsasını müteahhite verip tamamlanmadan iskan alamadan oturamayan mağdur insanlar varmış.müteahhit yapı denetim ve belediye personeli üçgeni ile insanlar arsa sahipleri kandırılıyormuş .Bazı sosyal Aş….an vb. gibi tesisleri yıllardır aynı kişiler işletiyormuş.parke taşları ve çocuk parkı gibi işler hep aynı firmalara veriliyor zaten işe yaramayan bakımı yapılmayan taşlar ve hizmetler 2 yılda bir yenileniyormuş.Birtane avm yokmuş.sanayi sitesi 15 yıl sonra tamamlanmış.Kavaklı sahili için halen daha alt yapısı devam ediyormuş.17 yıldır kapalı pazarlar yokmuş şimdi yapılıyormuş.Daha bunun gibi nokta atışı yapacağımız örnekler mevcut.Özelliştirmelerin sonunda faturalar ödenmeyince açma kapama ve diğer bedellerin kaldırılmasını istiyormuş. Ne mi istiyoruz .Sadece samimiyet.gerçek ihtiyaçlarımızın en düşük seviyeye çekilmesini ve sadece devlete ödenmesini istiyoruz. Samimî ve dürüst olmanızı istiyoruz.halkın içinde olmalarını,bire bir dinlenmeyi ve söz verip sözlerin tutulmasını istiyoruz.AKP ye üye olmayan ve hiç bir siyasi görüşü olmayan prensipte olan insanların dikkate alınmasını ve onları da kendi taraflarına çekmeyi bilen yöneticiler istiyormuş.Eskisi gibi çuval çuval patetes soğan vb. Alarak hayatımızı devam ettirmek istiyoruz.hastanelerde sıra beklerken dikkate alınmayan, dikkate almayan doktorlar ve eczaneden muayene ücretini ödeyemediğinde ilaç alamayan insanlar varmış.bir biopsi ,ultrason ve tomografi için 3 ay bekleyen insanlar varmış.
    Şimdi biz bunların hepsini yaşadık ve halen maruz kalıyoruz. ne mi yapacaksınız gerçek zafer kazanmak istiyorsanız bunları dikkate alınız lütfen .gerçekleri bu şekilde yazmadan önce korkan insanlardan olmak istemiyoruz.şimdi yapacak çok iş var sadece gölcük değil AKP değil tüm adayların ve ülkeyi bizi yöneten vekillerin bu sistemi değiştirme zamanı gelmiştir vaad yerine yapacağız yerine gerçekleştirin yaptık bitti başka ÖNERİLERİNİZ varmı diye sorun.. riskleri görüp aynı yerde bir çok kez kaza olmuş kritik noktalarda değişikliğe giderek çözüm üretin. artık partiye değil şahısa oy verme zamanı iyi düşünün ve oyunuzu öyle verin ..saygı ve selamlarımı sunarım..
    Semih Çap