GÖLCÜK’TE YANAN EVDE CAN PAZARI YAŞANDI

 

Gölcük Piyale Paşa Mahallesi 556. Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında sabah saatlerinde yangın çıktı. Alevlerin arasında kalan 3’ü çocuk 4 kişi güçlükle kurtarıldı.

 

 

 

 

Gölcük Piyale Paşa Mahallesi 556. Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında sabah saatlerinde yangın çıktı. Evden çıkan duman ve alevleri gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.   Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bu esnada yanan evde mahsur kalanların olduğunu öğrenen itfaiye ekipleri hemen içeri girdi. İçeride bulunan 3 çocuk ve 3 yetişkin  itfaiye tarafından kurtarıldı.  Dumandan etkilenen Mine Nur Kotan, Eda Kılıç, Salih Kılıç, Perihan Duran, Yeter Miraç ile engelli olduğu öğrenilen Egemen Kurt Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

BİNA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Dumandan etkilenen 7 yaşındaki engelli Egemen Kurt’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonrasında alevlerin kontrol altına alınarak söndürüldüğü yangında 4 katlı bina ve çatı katı kullanılamaz hale geldi. İçerideki tüm eşyaların yandığı yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 79 = 86