GÖLMEK’TEN 15 PROFESYONEL PASTACI

Pasta Kursu mezunlarına sertifikalarını Başkan Sezer verdi

Gölcük Belediyesi İhsaniye Sosyal Merkezi’nde, GÖLMEK Kurs Eğitmeni Emine Demir tarafından verilen pasta kursunun sertifika töreni, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katılımı ile gerçekleştirildi. Pasta Kursu’ndan mezun olan 15 kursiyerlere sertifikaları Başkan Sezer tarafından verildi.

Gölcük Belediyesi İhsaniye Sosyal Merkezi’nde GÖLMEK kursları kapsamında 7 usta öğretici tarafından 500 kursiyer, 5 ayrı kursta meslek eğitimi alırken, edindikleri mesleklerle aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Bu kapsamda Kurs Eğitmeni Emine Demir tarafından verilen Pasta Kursu’nda eğitim gören 70 kursiyerden mezun olan 15 kursiyere sertifikaları, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı törenle verildi. Başkan Sezer ayrıca sosyal merkezdeki Örgü, Giyim, El Nakışı, Mefruşat, Dikiş kurslarını ziyaret edip, kursiyerlere selam verdi, başarı dileklerini iletti.

PASTA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sertifika töreni öncesinde bilgi veren Pasta Kursu Eğitmeni Emine Demir şunları söyledi, “Ekim ayında açtığımız kursumuz, Mayıs ayı başında son buldu. Kursumuzda şu an toplam 70 kursiyerimiz var. 15 kursiyerimizi bugün sertifikalarını vererek mezun ediyoruz. Kursumuzu alan kursiyerlerimizden bazıları, çeşitli işlerde burada öğrendikleri bilgiler dahilinde çalışıyor ve kendi ev ekonomilerine büyük katkı sağlıyor. Bugün yaptığımız sertifika töreni ile birlikte kursumuzun dönem sonunu da yapmış olacağız. Yeni dönemde yine bu kursumuz devam edecek. Bize destek veren Başkanınız Ali Yıldırım Sezer’e bizlere verdiği destek için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

KURSLARA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Başkan Sezer yaptığı konuşmada, “Bayanlarımız GÖLMEK Kurslarına katılarak farklı mesleki bilgiler ediniyor, hem sosyalleşiyor, hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Ben bunu çok önemsiyorum ve gelecekte hayata geçireceğimiz millet bahçesi ve alışveriş merkezi projelerimizde açacağımız el emeği ürünleri satış noktaları ile destekleyeceğimizi belirtmek istiyorum. Sizler oldukça güzel bir çalışmanın içerisindesiniz. Gölcük Belediyesi olarak desteğimiz sürecek, hepinize başarılar diliyorum” dedi. Ardından pasta kursundan mezun olan 15 kursiyere sertifikaları Başkan Sezer ve protokol üyeleri tarafından verildi ve tören son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − = 71