Kaymakam karabulut “sokak hayvanlarını sahiplenin”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Hafta sonu Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneğinin organizesine katıldı ve sokaktaki dostları besledi,

Gölcük Hayvan hakları ve Aktivistleri Derneği her hafta olduğu gibi bu haftada sokaktaki dostlarımızı unutmadı. Derneğin her hafta sonu Gölcük’te düzenli olarak yaptığı sokaktaki hayvanların bakım ve beslenmeleri, bit ve pire kontrollerinin yapıldığı organizasyon ilgi görmeye devam ediyor.

Daha önce Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de katıldığı organizasyona bu hafta Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’ta eşlik etti. Derneği düzenlediği organizasyona sık sık katılan Karabulut bu hafta da sokaktaki hayvan dostlarımızın bakım ve beslenmesi organizasyonuna katıldı. Kaymakam Karabulut’a Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ’da eşlik etti.

Dernekten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Hafta sonu sokaktaki dostlarımızı besledik. Her fırsatta bizlere katılarak besleme yapan yüreği güzel, hayvan sever Gölcük Kaymakamımız Cengiz Karabulut’a, Jandarma Komutanımız Üsteğmen Mahir Sarıdağ’a, bu hafta mama desteğini sağlayan Dünya Veteriner Kliniği Sahibi veteriner Ali Anaç’a Dernek üyelerimiz başkan  Gülçin Taşkın, hemşiremiz Sedef Biçer , eczacımız  Ege Artun ‘a sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1