GÖLCÜK’ÜN ÖNEMLİ EKSİKLİĞİNİ GİDEREN TESİS AÇILDI

Gölcük uzun süredir eksikliğini yaşadığı komplike eğlence merkezini Genç İş İnsanları Uğur Küçükyılmaz ve Emrah Çetin tarafından geçtiğimiz gün düzenlenen tören ile vatandaşların Merkez Mahallesi 66. Sokak’ta Gölcük Eğlence Merkezi geçtiğimiz gün yoğun katılım ile açılışı gerçekleştirildi. Genç İş insanları Uğur Küçükyılmaz ve Emrah Çetin tarafından hizmete sunulan Gölcük Eğlence Merkezinde kalite ve konfor ön plana çıkarken, müşterilerin rahat bir ortamda vakit geçirebilmesi için her şey mevcut.

Eğlence Merkezinin açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük İlçe Vaizi Adnan Yıldız,  Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, CHP İlçe Bakanı Fikret Gürel ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve Yönetimi, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi, Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ile  çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Tesisin açılış töreni öncesinde açılış konuşmasını Başkan Ellibeş yaptı.

MUAZZAM BİR TESİS

“İki genç İş İnsanı Uğur Küçükyılmaz ve Emrah Çetin kardeşlerimi böylesine muazzam bir tesis kurdukları için öncelikle tebrik ediyorum. Tam anlamı ile komplike bir tesis kurarak Gölcük’ün bu anlamda eksikliğini gidermişte oldular. İnanıyorum ki bu iki güzel insan çıktıkları yolda ve ekip arkadaşları ile başarılı olacaklar, açmış oldukları işletmenin önce kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum, Gölcük’ümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılış duasını ise Gölcük Merkez Vaizi Adnan Yıldız tarafından yapıldıktan sonra işletmenin açılışı gerçekleştirildi. Genç işletmeciler Uğur Küçükyılmaz ve Emrah Çetin, açılışa katılan davetliler ile tek tek ilgilenerek tam not alırken ayrıcı Eğlence Merkezi hakkında davetlilere bilgi paylaşımında bulundu.

5 KATLI EĞLENCE MERKEZİ

5 kat üzerine kurulan komplike tesis olan Gölcük Eğlence Merkezinde 4 Lig TV, Kağıt ve taş oyunları, Bilardo, Langırt, Buz Hokeyi, Sanal Gerçeklik gözlüğü, oyunculara özel olarak hazırlanmış iki ultra lüks loca, 65 inç televizyonlar, özel yapım tek kişilik koltuklar ile hizmet vermeye başlayan Gölcük Eğlence Merkezi aynı zamanda Playstation kiralama hizmeti’de verecek.

YOĞUN BİR KATILIM OLDU 

Belediye Başkanı Başkan Yardımcıları tüm siyasi partilerin başkan ve yöneticileri STK’ların yanı sıra açılışta genç iş adamlarının yakın dostları ve arkadaşları da yalnız bırakmadı, yaklaşık 200’den fazla davetli topluluğu ile açılışı gerçekleştirilen Gölcük Eğlence Merkezi Gölcük’ün bu sektörde parlayan yıldızı olacak. İşletme sahiplerinden Genç İş İnsanı Uğur Küçükyılmaz gazetemize yaptığı açıklama da şunları dile getirdi.

GÖLCÜKÜN ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİNİ GİDERDİK

Gölcük böylesine komplike bir eğlence merkezini uzun zamandır bekliyordu, burada ki amacamız müşteri geldiği zaman eğlence olarak her şeyi bulmasının gerektiğini düşündük, ortağım ile de bu konu üzerinde zaten uzun süreden beri istişare ediyorduk, güzel bir ortam oluşturduğumuza inanıyoruz, bizler için böylesine önemli olan bir günde bizleri yalnız bırakmayan, Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Siyasi Parti Başkanlarımıza ve tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.  Emrah Çetin ise düşüncelerini şu şekilde dile getirdi.

ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMASIN 

İş ortağım Uğur Kçükyılmaz ile Gölcük’te böylesine bir tesisin Gölcük’te olması gerektiğini ve böylesine bir tesisi Gölcük’ün hak ettiğini düşünüyorduk, uzun süren istişareler ve proje konusunu da tam anlamıyla netleştirdikten sonra Bismillah diyerek yola çıktık, bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza, STK Başkan ve yöneticilerine Siyasi Parti temsilcilerine ve tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum, Allah yüzümüzü kara çıkartmasın inşallah” diyerek sözlerini bitirdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − 35 =