GÖLCÜK’ÜN KİTAP KURTLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

 

 

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi ve Değirmendere Kütüphanesi, 54.Kütüphanecilik Haftası dolayısıyla en çok kitap okuyanlar belirlenip, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından ödüllendirildi.

 

 

 

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi ve Değirmendere Kütüphanesi, 54.Kütüphanecilik Haftası dolayısıyla çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Etkinlik kapsamında kütüphanelerden en çok kitap alıp okuyanlar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından ödüllendirildi. Saraylı İlkokulu A Sınıfı öğrencileri de okul müdürü Songül Bayraktar ve Öğretmen Serap Uğurlu nezaretinde hem ödül törenine katıldı, hem de kütüphaneyi ziyaret etti.

“ÇOCUKLARA KİTAP OKUMA BİLİNCİ AŞILAMALIYIZ”

Programda ilk olarak Başkan Ellibeş bir konuşma yaptı. Ellibeş konuşmasında, “’Ülke olarak okuma alışkanlığımız yok. Maalesef kitap okumuyoruz. Ama artık bunu aşmamız gerekiyor. Özellikle kitap okuma bilinci çocuklarımıza, öğrencilerimize aşılamalıyız. Bu tarz etkinliklerin ve çalışmaların çoğaldığını mutlulukla takip ediyorum. Hem aile de, hem okul da çocuklar kitaba yönlendirilmeli. Bizde Belediye olarak buna katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün burada da belediyemizin kütüphanelerinde en çok okuyan kütüphane ziyaretçilerine ödül vereceğiz. Kendilerini kutluyorum’’ şeklinde konuştu.

 

İŞTE EN ÇOK OKUYAN İSİMLER

Konuşma sonrasında Ellibeş, Değirmendere’den Nurettin Bilgin, Şerif Dal, Salih Kömürcü, Gölcük’ten Sema Uçar, Necmettin Özdemir ve Baran Adıgüzel’e en çok kitap okuyanlar olarak plaket ve hediye verdi. Sonrasında da minik öğrencilere hikaye kitabı dağıttı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirip sohbet etti. Sonrasında ise etkinlik son buldu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Print

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 − 78 =