Harb-İş’ten Kent Konseyine iadeyi ziyaret

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesinde yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gölcük Kent Konseyine Harb-İş’ten iadeyi ziyaret ettiler.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak yeni göreve gelmesi ve yeni yönetimine ziyarete gelen Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinden sonra Sendika Başkanı Gökbayrak ve yönetiminden iadeyi ziyaret ettiler.

Türk Harb-İş Sendikası Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi geçtiğimiz gün Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ve yönetimi tarafından karşılandı, Gökbayrak “Öncelikle bizleri ağırladığınızdan dolayı teşekkür ediyorum, bugün sizlere iadeyi ziyarette bulunmak için buraya geldik sendika üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk “Bizlerde sizlere ve sendika üyelerinize işlerinizde kazasız belasız günler geçirmenizi diliyorum, iadeyi ziyaretinizden dolayı da sizlere ayrıca teşekkür ediyorum dedi ve Sendika Başkanı Gökbayrak günün anısına hediye takdim etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − 52 =