GÖLCÜK’ÜN AK GENÇLERİ ELBİSTAN’DA

Türkiye, 6 Şubat saat 04.17’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7’lik depremle sarsıldı. İçimizi yakan bu felaketin şokunu atlatamamışken saatler sonra Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremi yaşadık. Cumhuriyetin en büyük depremi olarak tarihe not düşülen felakette binlerce canımız gitti, on binlerce yaralılarımız var.  85 milyon tek yürek oldu, 102. Saatte mucize kurtuluşlar içimizi ısıtıyor. Gözümüz kulağımız deprem bölgesinde enkaz altından gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
Bölgede çalışmalarını sürdüren AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı 20 kişilik ekibiyle Elbistanda. Gölcük Gençlik Kolları başkanı Ali Ruhan Çelik psikolog, doktorasını yapmış bir ilçe başkanı. Enkaz çıkarma yardımları sonrası orada uzman olduğu alanı ile çok insana dokunacağı düşünülüyor.
Kendisine ulaştığımız başkan Çelik; “AK Parti Gölcük Gençlik Kolları olarak 20 kişilik bir ekiple Kahramanmaraş/Elbistan’a yardım için geldik. Burada gelen yardımları tasnifleyip dağıtıyoruz. Enkaz arama çalışmalarını uzman ekipler sürdürüyor, talep halinde güvenlik tedbirleri çerçevesinde onlara da yardımcı oluyoruz. Çok fazla yıkım var. Elbistan’ın konutlarının hemen hemen yarısı yıkık durumda. Yiyecek içecek problemi yok. Devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında. Askerimiz, polisimiz, AFAD yetkilileri gönüllüler ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Barınma konusunda her gün iyileşme var. Bir kaç gün daha yardım çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Parti Gölcük Gençlik Kolları olarak bize ne zaman nerede ihtiyaç varsa oradayız” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 25 = 31