GÖLCÜK’TE HERKESE ÖRNEK ESNAF

Geçtiğimiz gün Gölcük’te köpekler zehirleniyor mu diye bir haber yapmış ve zehirlenerek ölen bir köpeği kamuyonun dikkatine sunmuştuk. Şimdi ise yağmurlu havada dükkanının içinde bulunan köpeğe dokunmayan ve onun uyumasına izin veren Gölcüklü bir esnaftan bahsedeceğiz.

KÖPEK UYUYOR DİYE MASAYI KALDIRDI

31.Sokak’ta bulunan Keyfi Çay Evi’nde herkese örnek bir olay yaşandı. Yağmurlu havada ıslanan ve üşüyen bir sokak köpeği soluğu çay ocağının içinde aldı. Ömer Çil’in sahibi olduğu çay ocağında köpeğin yattığı alandaki masa kaldırıldı ve uyumasına izin verildi.

BARINAKLARDA BAKILSINLAR

Çil ona yemekte verirken, “Ülkemizde ne yazık ki sokak hayvanlarının durumu içler acısı. Yağmurlu ve soğuk havalarda çok büyük sıkıntı yaşıyorlar. Bazen bize de böyle misafir gelerek uyuyorlar. Bizde Allah’ın yarattığı bu canlılar için elimizden geleni yapıyoruz, yapmakta zorundayız ama güzel barınaklarda bakılsalar çok daha iyi olur. Bu noktada TBMM’ninde yasa çıkması gerekiyormuş. Lütfen mevcut yasayı değiştirip, sokak hayvanlarına barınaklarda bakılsın” dedi. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =