GÖLCÜK’TE FECİ KAZADA CAN VERDİ

Gölcük Çiftlik mahallesi Taso Market arkasında gerçekleşti. 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü M.D. 34 BU 7330 plakalı aracı çalıştırıp bulunduğu park alanından geri geri çıkarken farketmediği 72 yaşındaki Saffet Keskinoğlunu altına aldı ve feci şekilde ezdi. 

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi 4142. Sokak’da 72 Yaşındaki Saffet Keskinoğlu arkadaşlarından ayrıldıktan sonra eve giderken aynı yol üzerinde bulunan 34 BU 7330 plakalı ticari bir araç tarafından feci şekilde ezildi. Araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Olayı gören vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan 72 yaşındaki Saffet Keskinoğlu’nun hayatını kaybettiği öğrendi. Olay Gölcük emniyet ekiplerine haber verilmesi üzerine ekipleri olay yerine geldiler. Çevre güvenliğini aldılar. Kaza sonrasında araç sürücüsü olay yerinden kaçtığı tespit edildi. Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri araştırmaya başladı ve ehliyetsiz sürücüyü yakaladı. Soruşturma devam ediyor.

Haber: Serkan Sıdal

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 9 =