Lezzetim Cafe’de görkemli açılış

Değirmendere’nin sevilen simalarından Murat Vardil ve yiğeni Furkan Vardil’in birlikte açtıkları Lezzetim Cafe Unlu Mamulleri büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Değirmendere Merkez Mahallesi Prof. Nusret Fişek Cad. No: 22’deki açılışa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Belediye Meclis üyeleri, CNK İnşaat sahibi Cenk Kesal, Can Emlak sahibi Buğra Alparslan, Kural Yayıncılık LTD ŞTİ. Müdürü Niyazi Kural ve çok sayıda davetli katıldılar.

Açılış öncesinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi Sezer “İlçemizde yeni hizmete giren Lezzetim Cafe Unlu Mamulleri sahiplerine yeni yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum, buralarda böylesine nezih bir iş yerinin açılışında bir araya geldik, yeni iş yerinde pandemi sürecinde bir çok esnaflarımız iş yapamaz duruma gelmişlerdir, devletimiz ise gerekli destekleri sağlamıştır, bugün buraya gelen tüm misafirlere yeni iş yerinin hayırlı bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Açılışta Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in konuşmasının ardından sonra hoca’nın yaptığı duanın ardından  yeni iş yerin açılış kurdelasını Belediye Başkanı Sezer, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve İsmet İşeri ile birlikte hayırlı olsun dilekleriyle kestiler. Yeni iş yerin açılışından sonra iş yeri sahipleri tarafından açılışa katılanlara ikram ile sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − = 4