“GÖLCÜKSPOR’U GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, ilçenin tek profesyonel kulübü olan Gölcükspor tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, ilçenin tek profesyonel kulübü olan Gölcükspor tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Organizasyonun yapıldığı The Ness Otel’in yemek salonuna girdikten sonra herkesin ilgi odağı olan Sezer, katılımcılarla tek tek selamlaştı. İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileri de Aday Sezer’e eşlik etti.

 ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin’i kutlayan Sezer, Gölcükspor taraftar grubu Gölge’nin mensuplarıyla da yakından ilgilendi ve onlarla fotoğraf çektirdi. Yeni dönemde de Gölcükspor’un kurumsallaşması ve daha iyi noktalara gelmesi için elini taşın altına koyacağını belirten Sezer, “Kentimizin takımı bizim için çok ama çok önemli. Hem alt yapı, hem de sportif başarı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Gölcükspor’u güzel günler bekliyor” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − = 63