Gölcükspor’da ilk gündem Teknik Direktör

 

Geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü kongre ile Yeni Yönetim Kurulunu seçen Gölcükspor Kulübünde seçimin hemen ardından hareketli saatler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonu son hafta ligde kalarak tamamlayan Gölcükspor’da Yeni Başkan Hüseyin Çardak ilk iş olarak Teknik adam sorununu çözerek yola koyulacaklarını ve sezon başı hazırlık kampına kadar anlaşmaya varılan teknik ekibin takımda ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu tespitinin ardından yönetim kuruluna verilecek rapor doğrultusunda halletmeyi arzuladıklarını ifade etti.

ÜZERİMİZDEKİ SORUMLULUĞU BİLİYORUZ

Yönetim kurulunda yapılan görev dağılımının ardından önümüzdeki günlerde Transfer komitesinin yoğun mesai harcayacağını belirten Başkan Çardak “Üzerlerinde ki sorumluluğu iyi biliyoruz ve bundan sonra tüm mesailerinin Gölcükspor’un güzel bir sezon geçirmesi ve kentle barışık bir Gölcükspor oluşturabilmek adına olacak” dedi.

BU SEZON HEYECAN BEKLİYORUZ

Sözlerine son derece umutla devam eden Başkan Çardak, “Hoca konusunda kente müjdeli haberi vermeyi ve herkeste heyecan yaratmayı amaçlıyoruz ve de yakın bir zaman içinde sorunu çözerek herkesi mutlu edecek ve başarıya ulaştıracak bir isimde uzlaşacağız” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Çardak, “Ayrıca Gölcükspor tarihinin en yoğun katılımlı kongresini gerçekleştirdik bizler için ciddi manada motive etti ve katılan tüm Gölcükspor sevdalılarına, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, kulüpte geçmiş dönemde görev yapmış başkan ve yöneticileri ile tüm Gölcük halkına ilgi alaka ve yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + = 16