GÖLCÜKSPOR’A DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

 

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam ederken, bir yandan da kulübe ekonomik kazanç sağlamak adına yoğun çaba sarfediyor. Şahin, kulübe destek olan iş adamlarına teşekkür ederken, imkanı olan herkesinde destek olması konusunda çağrı da bulundu, Gölcükspor kentin ortak değeridir, bu değere sahip çıkmalıyız” dedi.

 

 

 

 

Ahmet Şahin başkanlığında ki Gölcükspor yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan transferler sürerken, bir yandan da takıma maddi kazanç sağlamak adına ilçemizin iş adamları ve esnaflarını Başkan Ahmet Şahin ve yöneticiler ziyaret ediyor.

KULÜBÜMÜZÜN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Bu kapsamında ilçemizin en eski inşaat firmalarından birisi olan Astek İnşaat firması sahibi Hüseyin Arslanı iş yerinde ziyaret edildi. Başkan Şahin Gölcükspor’a verdiği desteklerken dolayı Arslan’a, teşekkür belgesi taktim ederken, atkı da hediye edildi. Ayrıca yarın yapılacak hediye çekişi içinde bilet satışı yapıldı. Arslan yaptığı açıklamada, “Gölcükspor hepimizin ortak değeri. Bu kentin tanıtımı için çok önemli. Bizde ASTEK İnşaat olarak kulübümüzün her zaman yanındayız. Buı nazik davranışlarından dolayı Başkan Şahin’e ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

ORTAK DEĞERİMİZ GÖLCÜKSPOR

Başkan Şahin’de  yaptığı açıklamada, “Gölcükspor noktasında her elini taşın altına sokmalı. Futbol en önemli sektörlerden bir tanesi. Ortak değerimizde Gölcükspor. Bize kulüp olarak her zaman destek olan iş adamlarımıza minnetarız. Yeni sezonda daha çok desteğe ihtiyacımız var. Bu noktada ben Hüseyin Bey teşekkür ediyorum, her zaman yanımızda” dedi.

GÖLCÜKSPOR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi ayrıca As Elmaslar Madencilik Sahibi İlhan Elmas’ı da iş yerinde ziyaret etti. Şahin ve yönetimi katkılarından dolayı İlhan Elmas’a plaket takdim etti. Elmas yaptığı açıklamada, “Öncelikle teşekkür ederim. Biz firma olarak spor kulüplerine desteği her zaman önemsiyoruz. Gölcükspor bizim çok önemli. Amatör spor kulüplerine, sivil toplum kuruluşlarına yardım etmeyi ilke edinmişiz. O yüzden kentimizin güzide takımı Gölcükspor için her zaman desteğe hazırız” dedi.

İMKANI OLAN HERKESİ DESTEĞE ÇAĞIRDI

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin’de teşekkür edip, imkanı olan herkesi kulübe destek olmaya çağırdı ve yeni sezonda genç, dinamik bir kadro ile Gölcükspor’un başarıdan başarıya koşacağına inandığını dile getirdi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 + = 80