SAMPİYONLUK YOLUNDA KAHVALTI DA BULUŞTULAR

Gölcük İdmanyurdu gençlerine Gölcük Tirvana Cafe’de moral kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya katılım oldukça yoğun olurken, başarılı sporculara olan güvenlerinin boşa çıkmayacağını dile getirdiler.

A grubunda son haftalarda aldığı sonuçlarla üst sıralara tırmanan ve formda takım olan Gölcük İdmanyurdu’nun gençlerine moral kahvaltısı düzenlendi. Gölcük Tirvana Cafe’de Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk tarafından organize edilen kahvaltıya yönetim kurulu tam kadro katılım sağladı.

Ararbay: “Amacımız gençlerimize moral vermek”

Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü ve aynı zamanda Gölcük İdmanyurdu’nun yöneticilerinden olan Gökhan Ararbay verdi. Ararbay kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada, “Gölcük İdmanyurdu gençlerinin sene sonunda şampiyonluk sevincini yaşatacaklarından asla şüphem yok. Bu zamana kadar karşılaştıkları maçlarda çok güzel mücadeleler verdiler. Yeri geldi üzüldüler, yeri geldi çok güzel maçlar kazanarak yüzlerimizi güldürmeyi başardılar. Bu kahvaltıda ise amacımız Gölcük İdmanyurdu gençlerimize moral vermekti. Katılım sağlayan yönetim kurulumuza ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + = 10