GÖLCÜKSPOR Sponsor Fakiri mi Kaldı ?

 

 

Sahipsiz bir takım mı demek daha doğru olur yoksa kâle alınmayan takım mı?

Geçen hafta sonu her zamanki gibi Gölcük şehir stadına Gölcükspor – Kızılcabölükspor maçını takip etmek için tribündeki yerimi aldım. Aslında hiç iç açıcı olmasa da, iç sahada oynadığımız maçların 500 – 700 kişilik ortalama ile oynanmasına alıştık. Siz verdiğim rakama pek fazla aldanmayın 2.500 kişiliktir bizim stadımız aslında. Ama doldurması zordur. Çünkü bu kente yaşayan insanlar stada gidip takımlarını desteklemezler. Sadece dedikodusunu yaparlar Gölcükspor’un. Başarısız olduğunda ellerini ovuşturan insanlar tanıyorum desem yeridir. Tabi insanlarda haklı 152.607 nüfuslu ilçemizde Gölcük’ü benimseyen taş patlasa 700 kişi vardır zaten. Çünkü onlar için Kocaelispor maçları daha önemlidir. Parası ile bilet alıp Kocaelispor stadında selfie çektirirler. Sonra sosyal medyada paylaşırlar. Sanırsın Camp Nou yok yok Barnebau stadyumunda. Yoksa San Siro’damısınız beyler? Hayırdır size… Gölcükspor kaçıncı ligde, Kocaelispor kaçıncı ligde? Bu iki takım aynı ligde, hatta aynı grupta değil mi? Biz mi yanlış biliyoruz bir şeyleri? Gölcükte ticaret yapanlar gölcükte para kazananlar ne zaman sahipleneceksiniz Gölcükspor’u? Ne zaman inanacaksınız bu takımın birlik beraberlik olduğunda büyük işler başarabileceğine?

Hiç boşuna Gölcükspor kim, Kocaelispor kim diye kendinizi kandırmayın. Çünkü önümüzde koskoca Manisaspor – Akhisar örneği var. Gayet açık ve net Akhisar Süper Lig’de.

Söz lafa gelince yaka silken insanlar hiç yoktan stada gelip maç izleyen kentin büyükleri, iş adamları, müteahhitler, fabrikalar.

BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM BU SÖZÜM SİZE İYİ OKUYUN DİYE.

GÖLCÜKSPOR’UN FORMA REKLAMI YOK MU? YOKSA BEN Mİ GÖREMİYORUM?

 

ŞAMPİYON OLMAK MI ZOR, SPONSOR BULMAK MI?

Türk futbolu giderek bir yumurta-tavuk polemiğinin içerisine doğru sürükleniyor. Sponsor bulamayan kulüplerin şampiyon olması mı daha zordur, yoksa şampiyon olamayan bir kulübün sponsor bulması mı? Ki bu ülkede Bursaspor’un şampiyonluk yaşadığı yılın ardından bu şampiyonluğun meyvesini rekor sponsorluk bütçeleriyle süsleyemediği, daha doğrusu sponsorların yine de yüzüne bakmadığı bir dönem yaşandı.

Ligler başladı 4 hafta geride kaldı. Komple dağılmış veya dağıtılmış yerine yeni isimler dahil olan bir Gölcükspor var bu sene. Daha henüz bütünleşmediği oynadığı futboldan ve aldığı sonuçlardan belli. İster kabul edin ister etmeyin Gölcükspor bu kentin bir markası. Gölcük’e başarılar getirebilecek tek takımı. Ama bence sahipsiz bir takım. Neden mi? Forma reklamı yok çünkü. Gölcüğümüzü temsil eden ama kimsesiz bir takım. Futbolu sevmiyor olabilirsiniz ama bu destek vermemeniz anlamına gelmez. Gölcükspor’u cezalandırıyor musunuz? Devir elini taşın altına sokma devri. Ya bırakın, bu takım amatöre düşsün yada artık biraz sahiplenip benimseyin gidebildiği yere kadar gitsin. Bu takım bu gruptan çıkar. Şampiyon olamaz belki ama en güçlü adayı olur. Play-off potasında kendine yer bulur. İlimizin diğer takımları Darıcaspor ve Derincespor. Gölcükspor gibi 3. Lig mücadelesi veren takımlar. Çok fazla bir artıları yok bizden, darıca 182.710 derince ise 136.742 nüfusa sahip. Bu iki takımda her sene olduğu gibi bu senede sponsor problemi olmadan başladı sezona. Gölcükten daha mı çok fabrika var Darıcada? Gölcükten daha mı iyi siyaset yapılıyor Derincede? Tekrar tekrar söylemekte fayda görüyorum siz sevmiyor olabilirsiniz ama bu takım Gölcük’ün tek takımı. Emir demiri keser biraz elinizi taşın altına sokup telefonları kulağınıza kaldırın derim.

Her şey Gölcük İçin.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 79 = 81