GÖLCÜK BELEDİYESİ KURULUŞUNA TECRÜBELİ GENEL MÜDÜR

 

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi’nin en önemli ve büyük kuruluşu olan bünyesinde belediye ait, Eriktepe Tesisleri, Yalı Evleri, Kervansaray, Ilıca, Havuz, Buz Pateni, Temizlik İşleri gibi önemli işletmeleri bünyesinde barındıran taşeron işçiliğin kaldırılması sonrasında 500 yakın işçiyi bünyesine alan GÖL A.Ş’nin başına yeni bir genel müdür atandı.

 

 

 

 

ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNDU

İlçemizin sevilen ve sayılan ismi, AK Parti Gölcük İlçe Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sami Cansu, GÖL A.Ş.’nin yeni genel müdürü oldu. 1964 Değirmendere doğumlu olan Cansu,  1979-2010 tarihleri arasında Gölcük’te ve Değirmendere’de esnaflık yaparken, Değirmenderespor Başkanlığını da bir süre yürüttü aynı zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulundu.

BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ DE YAPTI

Esnaflığı ve efendi kişiliği ile ilçemizde geniş bir kesim tarafından sevilen, sayılan bir isim olan Cansu, evli ve 3 çocuk babası. Geçmiş dönemde Gölcük Belediyesi Meclisi Üyesi olan encümenlik görevini de yapan Cansu, siyasette olduğu gibi belediyecilikte de tecrübeli bir isim. Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Sami Cansu’ya ve Gölcük Belediyesi’ne hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiriz. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2