Gölcükspor İlk galibiyeti aldı 3-0

İlimizi 3. Lig’de temsil eden Gölcükspor ile Belediye Derincespor arasında bugün (cumartesi) oynanan hazırlık müsabakasını, konuk ekip Gölcükspor 3-0 kazandı.

3.Lig temsilcilerimizden Gölcükspor ile Belediye Derincespor, ligin başlamasına kısa bir süre kala Derince Stadı’nda oynanan hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Güzel zemin ve sıcak havada oynanan karşılaşmaya daha etkili başlayan ev sahibi Belediye Derincespor oldu. Rakip kalede daha çok gol arayan sarı-lacivertliler, Kocaeli Körfezspor’da yeni transfer edilen Melih İnan ve Yiğit Ali Bayrak ile gole yaklaşsa da topu filelere yollama konusunda eksik kaldı.

İlk gol Barış’tan

Müsabakanın 25.dakikasından itibaren oyunda dengeyi kuran konuk ekip Gölcükspor, Batuhan Boyoğlu’nun orta alandan getirdiği toplarla tehlikeli olmayı başardı. Duran toplarda da etkili olan kırmızı-siyahlılar, aradığı golü ilk yarının bitimine 2 dakika kala buldu. Sol kanattan yapılan ortada kafalardan seken topu tamamlayan Barış Şen, Gölcükspor’u 1-0 öne geçirdi. Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve ilk yarı konuk Gölcükspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci gol Yücel Candemirden

İkinci yarıya her iki takımda 1-2 değişiklik ile başladı. İlk düdükle birlikte rakip kalede etkili olmaya başlayan Gölcükspor, sağ kanattan gelişen atağa müdahale etmeye çalışan Belediye Derincespor kalecisi Enes Çetin’in kaleyi boşlatmasını iyi değerlendirdi ve ceza sahası içerisinde boş kaleye topu yuvarlayan Yücel Candemir ile 49.dakikada skoru 2-0’a getirdi.

MORAL YERİNE GELDİ

Skorun 2-0’a gelmesinin ardında her iki takımda sık sık oyuncu değişikliklerine başvurmaya başladı. İki takımda son yarım saatte farklı kadrolarla sahada yer aldı. Buna karşın oyundaki üstünlüğünü devam ettiren Gölcükspor, 66’da Selim Dedekoç ile farkı 3’e çıkardı. Kalan dakikalarda her iki takımda rakip kalelerde pozisyon üretmekte zorluk çekti ve müsabaka 3-0 sona erdi. 7’inci hazırlık maçında galibiyetle tanışan Gölcükspor iyi bir görüntü ortaya koyarken, Belediye Derincespor beklentilerin altında kaldı.

BLD DERİNCESPOR: 0

GÖLCÜKSPOR: 3

HAKEMLER: Enver Aydın***, Serdar İlah***, Çağdaş Yükselçağ***

STAT: Derince Çim Stadı

BLD DERİNCESPOR: Enes Çetin **, Bahtiyar Yıldırım *** (Dk.58 Tayfun **), Muhammet Fatih Yıldırım *** (Dk.63 Koray **), Efe Karaoğlu ** (Dk.68 Osman **), Aykut Aslan *** (Dk.46 Aykut **), Yunus Özdemir ** (Dk.56 Sefa **), Sercan Uslu ***, Cihan Halil *** (Dk.56 Arda **), Yiğit Ali Bayrak ** (Dk.68 Berat **), Melih İnan ** (Dk.56 Emre Turgut **), Recep Akkemik ** (Dk.68 Hakan **)

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Volkan Özcan * (Dk.10 Tayfun **), Erdem Korkmaz Güner ** (Dk.52 Yalçın *), Umut Çelik **, Selim Dedekoç ** (Dk.69 Alihan **), Emre Yüksektepe *** (Dk.87 Süleyman *), İsmail Yüksek **, Batuhan Boyoğlu *** (Dk.46 Furkan **), Yücel Candemir *** (Dk.69 Ali Mert **), Barış Şen*** (Dk.69 Ömürcan **), Sercan Bıyıklı (Dk.77 Efkan **)

GOLLER: Dk.43 Barış Şen, Dk.49 Yücel Candemir, Dk.66 Selim Dedekoç (Gölcükspor)

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 − = 36