BİNALAR HIZLA YÜKSELİYOR

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin başında gelen Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi. Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ülkemizde kentsel dönüşüm konusunda örnek projeler hayata geçiren Gölcük Belediyesi, sadece Sanayi alanında değil diğer dönüşüm projelerinde de hızlı bir ivme yakaladı. Gölcük Belediyesi Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere başlatmış olduğu kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam sürüyor.

DEPREME DAYANIKLI EVLER

Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi’nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmaları devam ediyor. TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürütülen projenin çok yakın sürede bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacak.

GÖLCÜK’E DEĞER KATACAK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “İlçemizin, şehrimizin vizyonunu değiştirecek proje planlandığı şekilde ilerliyor. Hedefimiz bölgeye değer katacak büyük projenin aksamadan, belirlenen tarihten önce faaliyete geçmesi. Gölcük’te ülkeye rol model olan projenin çevreyi ve çehreyi değiştirmesini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Proje tamamlandığında Denizevler bölgesinde afete maruz kalan insanlarımızın daha sağlıklı daha güvenli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri konutlarına kavuşmuş olacaklar. Bu çerçevede kentsel dönüşüm çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade ediyor ve bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − = 64