Gölcükspor galibiyete hasret

3. Lig temsilcilerimizden Gölcükspor beşinci hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Amedspor ile İhsaniye Stadı’nda karşılaştı. Ağır zeminde oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı

GOL ALİHAN’DAN

İhsaniye Stadı’nda sağanak yağışta oynanan karşılaşma boyunca saha zemini ağır olduğundan dolayı iki takım oyuncuları da futbol oynamakta zorlandı. İhsaniye Stadı’nda Amedspor karşısına çıkan Gölcükspor hazırlık maçında 1-0 geriye düşmesine rağmen ilk yarıyı Alihan’ın attığı golle 1-1 beraberlikle kapattı. Maçın ikinci yarısında iki takımında gol çabası sonuç vermeyince karşılaşma beraberlikle tamamlandı.

GALİBİYET YOK

Hazırlık maçlarında henüz galibiyeti bulunmayan kırmızı siyahlı temsilcimiz ilk hazırlık maçında Belediye Derince ile 0-0 berabere kalırken, ikinci hazırlık maçında Pendikspor’a İstanbul’da 1-0 mağlup olmuştu. Üçüncü hazırlık maçında Kartepe’de Amedspor karşısında gol bulamayan ve maçtan 0-0 beraberlikle ayrılan Gölcükspor dördüncü hazırlık maçında Pendikspor ile İhsaniye Stadı’nda ikinci kez karşılaştı ve bu maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.  Son hazırlık maçını ikinci kez Amedspor ile oynayan Gölcükspor karşılaşmanın ilk yarısında atılan gollerin ardından maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı ve beş hazırlık maçında dört beraberlik, bir de yenilgi aldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − = 6