BU GENCE MUHTARLIK YAKIŞIR

Dumlupınar Mahallesi Muhtar adayı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı grup konuşmasında canlı diledi ve Kocaeli milletvekillerini ziyaret edip, onlardan destek istedi. Çalışkanlığı, beyefendiliği, projeleri ile onu tanıyanlar bu gence muhtarlık yakışır derken, her geçen gün destekte artıyor.

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a isim benzerliği ile ülke genelinde ses getiren, ulusaldan yerel basının büyük ilgisini çeken, olgun ve beyefendi tavırlarıyla herkesimin desteğini almaya başlayan Dumlupınar Mahallesi Muhtar adayı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ERDOĞAN’I CANLI DİNLEDİ

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisine giden Erdoğan, orada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasını dinledi ve ardından milletvekillerini ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sırasıyla geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı olan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ı, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı ziyaret eden Erdoğan onlarla fotoğraf çektirip, mahallelilerin selamını iletti ve eğer muhtar seçilirse, mahallenin sorunlarının çözümü noktasında ve öğrencilere burs vermek için milletvekillerinden destek istedi.

MİLLETVEKİLLERİ DESTEK SÖZÜ VERDİ

Recep Tayyip Erdoğan’ı milletvekilleri sıcak ve samimi bir atmosferde karşılarken, genç muhtar adayına destek sözü verdiler, seçimi kazandığı takdirde yardım sözü verdiler. Ankara’dan mutlu şekilde dönen Erdoğan gazetemize yaptığı açıklamada, “TBMM’nin atmosferini solumak, bir birinden değerli milletvekilleriyle bir araya gelmek benim için müthiş bir deneyimdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara ve gençlere verdiği büyük destek beni hizmet yolculuğunda umutlandırıyor. Farklı bir muhtarlık yapacağımı, mahalle halkının sorunlarını sıkıntılarını çözmek için her yolu deneyeceğimi, çaba harcayacağımı bu ziyaretlerim umarım Dumlupınar Mahallesi halkına göstermiştir. 31 Mart akşamı eğer zaferi kazanırsak farkımı da en kısa sürede göstermiş olacağım. Destek bekliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1