Gölcükspor Eyüp’e gücünü sınadı

Gölcükspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında, dün akşam İhsaniye Stadı’nda konuk ettiği, TFF 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor karşısında gücünü sınadı. Kırmızı-Siyahlılar, 7. hazırlık maçında rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Gölcükspor 8. ve son hazırlık maçını Cumartesi Kentlisi 3. Lig temsilcisi Belediye Derincespor ile oynayacak.

YÖNETİCİLER VE SPOR ADAMLARI İHSANİYE’DE

TFF 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında, dün akşam İhsaniye Stadı’nda konuk ettiği, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor karşısında gücünü sınadı. Kırmızı-Siyahlılar, 7. hazırlık maçında da galip gelemezken maç 2-2 berabere tamamlandı. Gölcükspor son hazırlık maçını Cumartesi Kentlisi 3. Lig temsilcisi Belediye Derincespor ile oynayacak. Maçı Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ile yöneticiler, Gölcükspor eski Başkanı İsmail Gençdemir, eski Genel kaptan Adem Ellibeş, KASKF Başkan Vekili Hüseyin Bat, Gölcükspor eski teknik direktörü Ramiz Soydaş ile çok sayıda spor adamı ve sporsever izledi.

İLK YARI 1-1 BERABERE SONUÇLANDI

İhsaniye Stadı’nda oynanan hazırlık maçına, her iki ekipte ideale yakın tertipleri ile çıktı. Rakip Eyüpspor, ilk dakikalarda Gölcük’e üstünlük sağlarken, bu üstünlüğünü 10. dakikada Emre’nin attığı golle taçlandırdı. Golden sonra silkelenen Gölcükspor, maçın 43. dakikasında yeni transferi Sercan Bıyıklı’nın attığı golle durumu eşitledi ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

GÖLCÜKSPOR 2. YARIDA UMUT VERDİ

Maçın 2. yarısı da tıpkı ilk yarıda olduğu gibi kıran kırana geçti. Sol bek Selim Dedekoç, üst üste attığı 2 şutla Eyüpspor karşısında tehlike yaratırken, bu şutlardan bir tanesi üst direkten döndü. Bu yarıda her iki takımda bol bol oyuncu değiştirince oyunun temposu düştü. Maçın 83. dakikasında sağ kanattan gelişen Eyüpspor atağında, ceza alanına yapılan ortaya ters bir vuruş yapan Erdem Güner, topu kendi kalesine gönderdi ve durum 2-1 oldu. Maç bu skorla bitecek diye tahmin edilirken, Gölcükspor beraberkilk golüne son dakikada kavuştu. Sağ kanattan ceza sahası içine yapılan ortaya, İsmail Yüksek, herkesten fazla yükseldi şık bir kafa vuruşuyla fileleri havalanadırdı ve maçta bu golle 2-2 berabere tamamlandı.

Bu arada, Gölcükspor 8. ve son hazırlık maçını 24 Ağustos Cumartesi günü, Kentlisi 3. Lig temsilcisi Belediye Derincespor ile oynayacak.

GÖLCÜKSPOR: 2 – EYÜPSPOR: 2

STAT: İhsaniye

HAKEMLER: Turgay Dönmez **, Hasan Berk Ay **, Batuhan Yetkin **.

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ** (Metehan Bakkallar **), Erdem Korkmaz Güner ***, Yaçın Öztürk ** (Umut Çelik **), Volkan Özcan ** (Tayfun İkiz **), Selim Dedekoç ** (Ali Mert Işık **), Emre Yüksektepe ** (Süleyman Öztürk **), Furkan Özyapı ** (İsmail Yüksek **), Batuhan Boyoğlu ** (Hasan Katılmış **), Barış Şen ** (Alihan Bel **), Yücel Candemir ** (Efkan Karaoğlu **), Sercan Bıyıklı ** (Tunahan Subaşı **).

EYÜPSPOR: Timur ** (Ömer **), Kıvanç **, Enes **, Mustafa **, Muhammet **, Gökhan **, Erkut ** (Kadir **), Berkant **, Volkan **, Emre ** (Egemen **), Muharrem ** (Mertcan **)

GOLLER: Emre (Dk. 10), Sercan Bıyıklı (Dk. 43), Erdem Güner (Dk. 85 K.K.), İsmail Yüksek (Dk. 89)

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =