Gölcükspor çalışmalara tam gaz devam ediyor

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor devre arasında ki kamp hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar çift antrenman ile günü tamamladı

SABAH FİTNESS AKŞAM İSE DAR ALAN YAPTI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor devre arasında ki kampında ise çift antrenman ile günü tamamladı. Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde gerçekleştirilen sabah antrenmanında ise fitness çalışması yaparak sonlandırırken akşam antrenmanında koşu ve ısınma çalışmasının ardından top çalışması ile devam etti. Antrenmanın son kısmında ise dar alanda çift kale maçı yapıldı. Çift kale maçında futbolcular kıran kırana mücadele etti.

GÖKHAN YENIGÜN ”KAMPIMIZ ÇOK GÜZEL GEÇIYOR”

Gölcükspor’un file bekçisi takımın ikinci kaptanı Gökhan Yenigün kamp değerlendirmesi yaptı. Açıklamalarında ise ”Devre arasina üç puan ile kapattık. Antalya Arestia Otelde gerçekleştirdiğimiz kampımız ise çok güzel. Arkadaşlık ortamı çok güzel morellerimiz yüksek ve çalışmalarımız teknik hocamız Adil Kuru nezaretinde yaptığı antrenman programaları ile devam ediyor. İkinci yarıda ki ilk maçımız Çarşamba ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Üç puan ile başlamak istiyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − = 16