Gölcükspor Amedspor ile yenişemedi 0-0

Yeni sezon hazırlıklarının 2. Etap Kamp çalışmasını teknik direktör Taner Gülleri nezaretinde sürdüren TFF 3. Lig 3. Grup temlsilcimiz Gölcükspor, geçtiğimiz gün Kartepe’de kamp yapan TFF 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Amedspor ile oynadığı maçta golsüz berabere kalmasına rağmen, ortaya koyduğu futbol ile lig için umut verdi. Kartepe’de oynanan maça, yöneticilerin ve spor adamlarının ilgisi yoğun oldu.

  1. HAZIRLIK MIÇINDA DA GOL ATAMADIK

Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TFF 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, bir yandan da hazırlık maçları serisini sürdürüyor. Daha önce Derince Belediyespor ve Pendikspor ile hazırlık maçı oynyan Gölcükspor, 3’üncü hazırlık maçını dün akşam Kartepe’de kamp yapan TFF 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Amedspor ile oynadığı maçta golsüz berabere kalmasına rağmen, ortaya koyduğu futbol ile lig için umut verdi.

YÖNETİCİLER VE SPOR ADAMLARI KARTEPE’DE

Kartepe’de oynanan maça, yöneticilerin ve spor adamlarının ilgisi yoğun oldu. Kartepe 5 Nolu sahada olan maçı, Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu üyeleri ile ski yöneticiler, Amedspor Başkanı Cemal Doğrul, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ile Değirmenderespor Sportif Direktörü Adem Ellibeş ve Teknik Direktör Metin Peken ile çok sayıda spor adamı izledi. Maç öncesinde, iki takım yöneticilerinin dostluğu gözlerden kaçmadı.

İLK YARIDAKİ GÖLCÜKSPOR İYİ GÖRÜNTÜ VERDİ

Maça elindeki en iyi 11’le çıkan Gölcükspor, ortaya koyduğu futbol ve mücadele gücü ile her geçen gün iyiye giden bir takım görüntüsü verdi. Ancak gol yollarında ve son vuruşlarında etkisiz olan kırmızı-siyahlılar, 3’üncü maçında da gol atma başarısı göstermedi. Bu maçın 2. yarısında, teknik direktör Taner Gülleri tarafından oyuna alınan genç ve rezerv oyuncular, A Takım oyuncularını aratmadı ve Gülleri’nin gözüne girmeyi başardılar.

SIRADA 3 HAZIRLIK MAÇI DAHA VAR

Maç sonu yeniden kamp yapılan Eriklitepe’ye çıkan Gölcükspor, 4’üncü hazırlık maçını 4 Ağustos Pazar günü yine Kartepe’de Pendikspor ile oynadıktan sonra 7 Temmuz’da bir hazırlık maçı yapacak, ancak bu takımın adı netlik kazanmadı. Gölcükspor 6’ıncı hazırlık maçını 9 Ağustos Cuma günü Gölcük’de İnegölspor ile yapacak.

GÖLCÜKSPOR: 0 – AMEDSPOR: 0

SAHA: Kartepe 5 Nolu Saha

HAKEMLER: Cem Koyuncu **, Göktuğ Akbaş **, Ümit Aslan **.

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Volkan Özcan **, Erdem Korkmaz **, Akın Karaaslan **, Selim Dedekoç **, Barış Şen **, Batuhan Boyoğlu **, Emre Yüksektepe **, İsmail Yüksek **, Alihan Bel **, Sevcan Bıyıklı **.

AMEDSPOR: Serkan İpek **, Yusuf **, Furkan **, Burak **, Onur **, Hüseyin **, Bünyamin **, Abdullah **, Yiğitcan **, Ferhat **, Tolga **.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 6