Gölcükspor Altyapısı emin ellerde

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Gölcükspor, bir yandan A Takım kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, bir yandan da Altyapısını kuvvetlendirmeyi ihmal etmiyor. Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve Altyapı Sorumluları Fuat Elmas, Ertuğrul Eren ve Akif Kahraman, bugün düzenledikleri basın toplantısı ile Akademi Ligi ve altyapı antrenörlerini kamouyuna tanıttı.

ANTRENÖRLERİ BAŞKAN ÇARDAK TANITTI

İlçemizin tek profesyonel spor kulübü olan Gölcükspor, bir yandan A Takım kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, bir yandan da Altyapısını kuvvetlendirmeyi ihmal etmiyor. Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve Altyapı Sorumluları Fuat Elmas, Ertuğrul Eren ve Akif Kahraman, bugün yönetici Ertuğrul Eren’e ve Değirmendere Sahili’nde bulunan Keyf Cafe’de düzenledikleri basın toplantısı ile Akademi Ligi ve altyapı antrenörlerini kamouyuna tanıttı. Kahvaltılı Olarak Düzenlenen Toplantı öncesinde söz alan Başkan Çardak, teknik ekipte bulunan tüm antrenörlere güvendiğinin altını çizerek, “Gölcükspor’un geleceği sizlerin ellerinde” diyerek, antrenörlerin omuzlarına önemli yükler yükledi.

TEKNİK EKİP KENDİNİ TANITTI

Değirmendere Kafe’de düzenlenen basın toplantısında, Başkan Çardak’a, Altyapı Sorumluları Fuat Elmas, Ertuğrul Eren ve Akif Kahraman da katıldı. Daha sonra başta Altyapılar Genel Koordinatörü Adil Kuru olmak üzere, tüm antrenörler tek kendilerini tanıtarak, antrenörlük kariyerleri hakkında, Başkan ve yöneticileri bilgilendirdiler. Antrenörler adına söz alan Genel Koordinatör Kuru, kendilerine güvenenleri mahçup etmeyeceklerinin altını çizerek, “Amacımız Gölcükspor’un altyapısını sağlam ve kuvvetli temeller üzerine kurmak. A Takıma ne kadar çok oyuncu kazandırırsak, kendimizi o kadar başarılı sayacağız” diyerek, gönüllere su serpti. Toplantı fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu. Gölcükspor’un altyapı teknik kadrosu şu isimlerden oluştu:

GÖLCÜKSPOR AKADEMİ LİGİ TEKNİK KADROSU

Genel Koordinatör: Adil Kuru

U-19 Antrenörü: Orkun Koç

U-17 Antrenörleri: Cem Kurşun ve Adem Aydemir

U-16 Antrenörü: Eren Demir

 

GÖLCÜKSPOR FUTBOL OKULU TEKNİK KADROSU

Sorumlu Teknik Antrenör: İshak Bağçiçek

U-14 Antrenörü: Enes Ayık

U-13 Antrenörü: Erol Çolak

U-12 Antrenörü: Şemsettin Yalta

U-11 Antrenörü: Nuri Aksoy

Kaleci Antrenörü: Metin Gencer

Yardımcı Antrenör: Salih Aslan

Masör: Hakan Kesmekaya

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 1 =