Gölcüklü ‘Muaythai’ci gençlerden büyük başarı

Gölcüklü ‘Muaythai’ci gençlerden büyük başarı

Gölcük Belediyesi Black Dragon Spor Kulübü, 15 Temmuz Şehitlerimizi anmak amacıyla 14-15 Temmuz tarihlerinde Gebze’de düzenlenen Muaythai Şampiyonası’na, 20 sporcu ile katılıp büyük bir başarıya imza attı. 

Gölcük Belediyesi Black Dragon Spor Kulübü büyük bir başarıya imza attı. 15 Temmuz Şehitlerini anma kapsamında Gebze’de düzenlenen Muaythai Şampiyonası’na 20 sporcu ile katılarak 5 altın, 15 gümüş madalya kazanmayı başardı. Bu başarıyı paylaşmak adına minik sporcular, Antrenör Enver Eren ve aileler ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ettiler.

“BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ”

Bu ziyaretten ve başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sezer, “Sizlerin bu anlamlı önemli günde kazandığı madalyalar beni ziyadesiyle mutlu etti. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Eğitim hayatınızın yanında mutlaka bir spor dalıyla ilgilenin. Benim kızımda yüzme sporu yapıyor. Spor hem sizi zinde tutar, hem de takım ruhuyla boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlar. Biz Gölcük Belediyespor olarak spora ve sporcuya desteğimizi sürdüreceğiz. Gençlerimizin ve çocuklarımız bizim için çok değerli. Hepinizi ayrı ayrı tekrar kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − 78 =