Mağduriyet Korosu Saraçhane’de…

Gölcük MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu üyelerine “ahmak” diye hakaret eden İBB Başkanı’na geçtiğimiz hafta hapis cezası verilmesiyle toplanan ittifak mensupları neredeyse sevinçten ağlamak üzereydiler.

Hapis cezası alana “geçmiş olsun” dilemek adettendir. Ama buna “hayırlı olsun” diyorlar. Gün başında çayda çıra ile başlayan oyun akşam saatlerinde yerini halaya bırakıyor. Çünkü verilen hapis cezasını, göreve geldiğinden beri skandal işlere imza atarak kendi intiharını gerçekleştiren siyasi mevtayı şok tedavisiyle hayata döndürmek olarak kavradılar.

Mikrofona yapıştı ve “3 buçuk sene geçmiş olabilir ama hala gençliğim var” dedi.

Var tabi…

İstanbullu yağmur sularında yüzerken sen Bodrum sularında yüzersen…

Halk otobüs itmekten kambur olurken sen makam koltuğundan kalkmazsan…

Kar yağışında herkes yollarda mahsurken sen balıkçı sofrasındaysan…

Velhasıl her Allah’ın günü İstanbullunun ömründen ömür giderken konforundan zerre ödün vermezsen gençliğin de kalır, sağlığın da, sıhhatin de…

Kılıçdaroğlu Jeremy Rıfkın’ın Danışmanı mı?

Saraçhanedeki komedi gösterisinin düzenlendiği saatlerde bir diğer komedi de Kılıçdaroğlu cephesinde yaşanıyordu.

Kendisine başdanışman olarak atadığı Jeremy Rıfkın’la görüşme yapmak için Almanya’da bulunduğu söylenen Kemal Bey, saf dışı bıraktığı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden denkleme sokulduğunu görünce apar topar memlekete döndü.

Kemal Bey’in Jeremy Rıfkın’la arasında nasıl bir hiyerarşi varsa henüz çözülememiştir.

Kılıçdaroğlu onu değil de Jeremy Rıfkın Kemal Bey’i kendisine atamış gibi duruyor.

Türkiye’ye bir türlü getiremediği adamın ayağına kalkıp kendisi gidiyor, gide gide de İmamoğlu’nun davasının sonuçlanacağı tarihi seçiyor.

Nereden bakılırsa bakılsın fiyasko…

Kemal Bey’in vaziyeti bu haldeyken, uzun zamandır ittifak ortağının kuyusunu kazma işleriyle meşgul olan Meral Akşener de artık toprak atma aşamasına geçti.

Erdoğan’ın aldığı hapis cezasına gönderme yaparak “O şarkı orada bitmedi, ama bugün Meral Akşener olarak söz veriyorum, bu şarkı da burada bitmeyecek.” sözleriyle İmamoğlu’nu yeniden meydana sürdü.

Şimdi görünen o ki asıl gümbürtü muhalefet içerisinde patlayacak ve aday belirleme sürecine İmamoğlu-Kılıçdaroğlu kavgasıyla girilecek.

6+1 Masanın HDP Sevgisi

Masanın kurulduğu andan beri HDP ve PKK’nın söylemlerini ağzına pelesenk eden altılı masanın yazıp çizdiklerini, söylediklerini defalarca yazdık. Saraçhanedeki tiyatronun ülkemiz için en ciddi ve dikkat edilmesi gereken kısmı Deva Partisi liderinin Selahattin Demirtaş’ın cezasını hukuksuz buluyorum dediğinde kalabalıktan gelen çığlık ve alkış sesleridir. HDP için birbiriyle yarışan 6+1 masa bunu fark etmiş olacak ki sonraki günler kaldıkları yerden bir bir açıklama yapmaya devam ettiler.

Geçen gün katıldığı bir tv programında “çözüm sürecine açığım” mesajları veren Akşener elbette ki bizleri şaşırtmamıştır.

HDP’ yi Kürtlerin siyasi temsilcisi görerek masumlaştıran, Selahattin Demirtaş ile kahvaltı hayalleri kuran, “Bana göre Öcalan’a daha ılımlı, işte bir ev hapsi gibi imkan tanınarak, ister televizyonla, ister telefonla, görüntülü, görüntüsüz, gibi bir ortam sağlanması gerekir” diyen Mehmet Salim Ensarioğlu’nu ve “Leyla Zana işareti verir demedim mi , ellerimizi taşın altına koyarak Apo’yu ev hapsine yollayacağız” diyen Bahadır Erdem’i Genel Başkan Yardımcısı yapan Meral Akşener, bölücülere hep sıcak mesaj vermenin peşindedir.

Selahattin Demirtaş’ın ismi söylenince kopan alkış sesleri yarışın kalan kısmında da Dersimli Kemal ve Diyarbakırlı Meral’in sık sık bu yöndeki mesajlarını duyacağımıza benziyor.

 

Polisimizin yanındayız

PKK’nın yan kuruluşları, teröristbaşı Öcalan ve diğer PKK’lılar için “Hasta ve infazı yakılan tutsaklara özgürlük, tecride son” gösterileri yapıyorlar ve burada doğal olarak HD(P)KK’lılar başrolde kendini gösteriyordu.

Türk polisi İstanbul’da yasa dışı gerçekleşen bu gösterilere müdahale ederek görevini yerine getirdiği esnada HDP eski Milletvekili ve İstanbul İl Eş Başkanı Ferhat Encü isimli PKK’lı, Türk polisine hakaret ve küfür ederek sözlü saldırıda bulundu. Türk polisinin bir yiğidi de bu hakaret ve küfürler karşısında Türk milletinin yüreğini soğutan Osmanlı tokadıyla Ferhat Encü isimli PKK’lıya haddini bildirdi.

Ferhat Encü tüm mesaisini terör örgütü PKK’ya hizmete adayan bir yaratıktır.

HDP Milletvekili Erol Katırcıoğlu “Eğer bugün ya da yarın 6’lı masadan, İstanbul Eş Başkanımıza yapılanlara bir tepki gelmezse seçimler öncesinde hiç yanımıza gelmesinler. Eğer 6’lı masa demokrasi konusunda samimi ise buna tepki gösterir. Ölçümüz budur” diyerek CHP ve diğer masa ortaklarını bir nevi tehdit edince, başta CHP olmak üzere kuyrukları Deva, Saadet, Gelecek, İP tokat yiyen PKK’lıya sahip çıkmak için sıraya girmiştir.

HDP’li yaratıklar Türk polisine tokat atınca bunların sesi çıkmıyor ama Türk polisi kendisine küfür ve hakaret eden HDP’liye tokat atınca hepsi sahip çıkmak için âdeta seferberlik düzenliyor.

Türk polisinden tokat yediği için, CHP ve kuyruklarının sahip çıktığı Ferhat Encü’nün tüm sicili PKK’lı olmakla şekillenmiştir. Teröristbaşı Öcalan’ın resminin olduğu tişörtlerle eylem yapan, PKK’lı teröristlerle fotoğrafı olan, teröristbaşı Öcalan’ın posterleri önünde pozları olan, terör örgütü PKK’ya sahip çıkan paylaşımları olan, PKK kampında eğitim almış Ferhat Encü’ye CHP’nin, Deva’nın, Gelecek’in, İP’in, Saadet’in sahip çıkması şaşırtıcı olmamıştır. Sahip çıkmasalar zaten ona şaşırırdık.

Türk polisi karşısında PKK’lıya sahip çıkan CHP başta olmak üzere kuyrukları Deva, Saadet, Gelecek, İP artık sınır tanımamaktadır. Asker ve polis katillerine sahip çıkan bunlar gerçekten de Türk milletine ihanette birbiriyle yarışmaktadır.

CHP’li Özgür Özel: Bu ülkede polisin hiçbir vatandaşa tokat atma hakkı yoktur. Önceki dönem görev yapmış bir milletvekili ve parlamentonun 3’üncü grubu HDP’nin il başkanı Ferhat Encü’ye yönelen polis şiddetini de görüntüleri çeken kameramanın gözaltına alınmasını da kabul etmiyoruz.”

CHP’li Sezgin Tanrıkulu: 26. Dönem Şırnak Milletvekili, HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü’ye atılan bu tokadın arkasındaki zihniyet, Roboski’de çocukları bombalayan zihniyetle ortaktır. Bu zalimlik ve zulüm, size sandık tokadı olarak geri dönecektir.

CHP’li Canan Kaftancıoğlu: Polis şiddetine maruz kalan HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Asla umutsuz olmayacağız. Şiddetin de zalimlerin de sonunu getireceğiz. Hep birlikte ve çok yakında.

Saadet Partili Bülent Kaya: Polis memurunun HDP İstanbul İl Başkanına tokat atması kabul edilemez. Devlet memurluğu şahsi kin ve öfkenizi tatmin etme yeri değil.

CHP’li Mehmet Bekaroğlu: Bir polisin bir partinin aynı zamanda eski milletvekili olan il başkanına tokat atma cüretini göstermesi büyük bir rezalettir. Böyle demokrasi olmaz, hukuk devletinde böyle bir olay görülmez. Demokrasiye inanan herkes bu olayı kınamalıdır.

İP Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu: HDP İstanbul İl Eşbaşkanı, eski milletvekili Ferhat Encü’ye tokat atılması asla kabul edilemez ve kınıyorum.

Deva Milletvekili Mustafa Yeneroğlu: Polis sadece hukuk içinde görevini yapar! Hiçbir vatandaşa şu veya bu sebeple tokat atma veya herhangi bir ceza verme yetkisi yoktur!

Gelecek Partili Kani Torun: HDP İstanbul il başkanına yapılan polis şiddetini kınıyorum. Siyasi partilerin ve vatandaşların demokratik hakkını engelleyenler hukuk önünde hesap verecek. 6 ay kaldı.” demiştir.

 

Demokrasi adına çocuklara,bebeklere kıyılıyorsa devletin tokatına da demokrasi çerçevesinde bakılmalıdır.Polisimizin demokratik hakkıdır.

 

Polisimize bir tehtitte Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan’dan geldi. Görevini yapan polisi kamera kaydına aldığı 6 ay sonra hesap soracağını söylemiştir. Siz kimsiniz? 6 ay sonra ne olacakta ,siz devletin hangi kademesine geleceksinizde polisten hesap soracaksınız? Ya da kim sizin adınıza o polisten hesap soracak?

 

Şu bilinmelidir ki bu ve bunun gibilerinin derdi hiç bir zaman muhalefet yapmak olmamış,bütün dertleri devlet düşmanlığı olmuştur.

 

Cumhur İttifakı ülkedeki bütün Garo Paylan türevlerinin karşısında  bir yumruk gibi duracak 6 ay sonra kim kimden hesap soracak ozaman görülecektir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

33 + = 40