GÖLCÜKLÜ MELİH SULAR’IN BÜYÜK BAŞARISI

 

Gölcüklü fotoğrafçı Melih Sular çok büyük bir başarıya imza attı. Annie Griffiths editörlüğünde National Geographic tarafından Dünya’da 350 bin adet basılan Stunning Photography Kitabına bir Türk olarak sadece onun fotoğrafı kabul edildi.

 

 

 

 

Babası namı değer Foto Erol. Gölcük’te yıllarca fotoğrafçılık yapan Erol Sular’ın oğlu Melih Sular fotoğraf stüdyosunda, elinde fotoğraf makineleriyle büyümüş bir çocukluk yaşadı. İşte bu Melih Sular bugün çektiği fotoğraflarla Dünya’da tanınan bir fotoğrafçı oldu. Türkiye’de bir çok başarılara imza atan ve yarışmalarda fotoğrafları dereceler alan Melih Sular, National Geographic’in Dünya genelinde düzenlediği yarışmada dereceye girmiş, fotoğrafı dergi de yayınlanmıştı.

KİTABA GİREN TEK TÜRK FOTOĞFRAÇI O

Melih Sular süreç içinde başarılarına devam ederken son olarakta, Annie Griffiths editörlüğünde National Geographic tarafından Dünya’da 350bin adet basılan Stunning Photography Kitabına kabul edildi. Bu dergi de tek bir Türk’ün fotoğrafı yayınlanacak ve o da Sular’ın çektiği fotoğraf olacak. Gölcüklü Fotoğrafçı Melih Sular’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 73 = 81