GÖLCÜKLÜ ATABERK İÇİN DONÖR ARANIYOR!

Yoğun geçen tedavi sürecinin ardından Ataberk, Ankara Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 25 gündür tedavi görüyor.  5 gündür kemoterapi alan Ataberk, Mayıs ayı içerisinde kendisine uygun bir donör bulamadığı takdirde kemoterapi tedavisi görmeye devam edecek.

 

 

 

 

Ülkemizde gün geçtikçe lösemi hasta sayısı artıyor. Bunlardan bir tanesi de Gölcük’te ikamet eden Ataberk Karagöz. 13 yaşında olan Ataberk geçtiğimiz yaz bu hastalığı yenmişti. Ancak bu illet hastalık Ataberk’in peşini bırakmadı ve tedaviden 6 ay sonra tekrar nüks etti. Yoğun geçen tedavi sürecinin ardından Ataberk, Ankara Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 25 gündür tedavi görüyor.  5 gündür kemoterapi alan Ataberk, Mayıs ayı içerisinde kendisine uygun bir donör bulamadığı takdirde kemoterapi tedavisi görmeye devam edecek.

OKULU ÖNÜNDE STAND AÇILACAK

Uğur Mumcu Ortaokulu yönetimi öğrencisini, öğrenciler ise arkadaşları Ataberk’i yalnız bırakmadı. Tedavisi olması için büyük bir mücadele örneği sergileyen öğrenciler okul önünde stant açarak, Ataberk için donör arayacak. 30 Nisan’da açılacak stantta Kızılay’da hazır bulunacak. Donör olmak isteyen vatandaşlar açılacak stant üzerinden kan örneği verebilecek..

BU NUMARALARI DA ARAYABİLİRSİNİZ

Eğer sizler de donör adayı olmak ve Ataberk’e can vermek istiyorsanız 0262 426 85 70 veya 0262 346 84 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Donör adayı olmak isteyenlerin 18-50 yaş aralığında kronik bir sağlığı olmaması gerekiyor. Sizler de Ataberk’e destek olmak ve arkadaşlarına geri dönmesini sağlamak isterseniz ailesi ile irtibata geçebilirsiniz.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 6