ALİ YILDIRIM SEZER’DEN İLK MESAJ

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Yıldırım Sezer yaptığı ilk açıklamasında şunları söyledi: Takdîr-i İlâhî neticesi; teşkilâtımızın teveccühü ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tasvîbi ile AK PARTİ Gölcük Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım.

Adaylık sürecimde desteğini esirgemeyen başta aileme, teşkilât mensûplarımıza, sevgili dostlarıma ve müstesnâ bir dayanışma sergileyen kıymetli aday adaylarımıza çok teşekkür ediyorum.

Cenab-ı Mevlâ’nın nasîp ettiği her imkân ve takdîr ettiği her makâmın; bir imtihân, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile ve gelip geçici bir emânet olduğunun bilincindeyim.

Doğup, büyüdüğüm Gölcük’e vefâ borcumu ödemek için; adâlet ve istişâre düstûrlarıyla, başarının anahtarı liyâkatli bir ekiple gece gündüz çalışıp, alt yapı ve fen hizmetleri yanında sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere de öncelik ve önem vererek hemşehrilerimizin gönlünü fethetmeyi, sevgilerini kazanmayı amaçlayan bir belediyecilik anlayışı ile:
“Sen, Ben Yok. Gölcük Var!” diyerek çıktığımız yolda “TEVAZU, SAMİMİYET, GAYRET İLE; ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET” şiarıyla Allah’tan muvaffakiyet diliyor, desteğinizi ve hayır dualarınızı bekliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 − 51 =