GÖLCÜK’E MÜJDE!..

Gölcük’e müjde!

Gölcük’te kentsel dönüşüm projesi artık başlıyor. Şu an Ankara’da olan Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’den müjdeyi bizzat aldık. Başkan Sezer; “Gölcük’lü vatandaşlarıma müjde, önümüzdeki hafta hak sahipleriyle görüşmeler başlıyoruz” dedi.

1999 asrın felaketi merkez üstü Gölcük olan depremde,  büyük kayıplar verdiğimiz Gölcük’ümüz için müjde geldi. Hepimizin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğüne Gölcük’teki Kentsel Dönüşüm Projesinin dosyasını teslim etti.

BAKANLIĞA TESLİM EDİLDİ

Gölcük Merkez Mahallesi’ndeki D-130 Karayolu, Amiral Sağlam Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak arasında riskli bölge ilan edilen alanda gerçekleştirilecek projenin  imzaları atıldı ve  bugün bakanlığa teslim edildi.

Gölcük’te yaşanacak kentsel dönüşümle ile ilgili Gölcük Vizyon gazetesine açıklama yapan başkan Sezer; “ Gölcük’ümüze müjdeyi verelim, Gölcük adına çok mutluyum. Allah’ın izniyle haftaya hak sahipleriyle görüşmeye başlıyoruz. Projemizin hayata geçmesinde büyük emekleri geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanım Murat Kurum’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanım Mehmet Ellibeş’e katkıları ve emekleri için teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun ” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

93 − 91 =