“GÖLCÜK’E DEĞER KATACAK”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim beyannamesinde yer alan Millet Bahçesi Projesi’nin içeriğini anlattı. 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim beyannamesinde yer alan ve Gölcük’e değer katacak, kenti ticari, sosyal ve kültürel alanda şaha kaldıracak projelerinin detaylarını yaptığı ziyaretlerde tek tek açıklıyor. Yaklaşık 45 dönüm olan askeriden alınacak alanda yapılacak Millet Bahçesi içerisinde hayata geçirilecek projeleri anlatan Sezer, artık başka illerden ve ilçelerden Gölcük’e gelen misafirlerimizi götürebileceğimiz içinde birçok donatı alanı olacak bir değere hemşehrilerim kavuşacak” dedi.

ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GELECEK

Sezer, “Donanma Komutanlığı ile yapılan protokol ile yapılacak lojmanlar sonrasında teslim alınacak 45 dönümlük arazinin Millet Bahçesi olarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Doğu Lojmanlarından, Yarhisar Gemi Müzesi’ne kadar dev bir proje olarak Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hayata geçireceğiz. Bu projemizle çarşı merkezinden denize daha kolay ulaşılacak. Ayrıca Kavaklımızda hak ettiği proje ile çekim merkezi haline gelecek. Artık hemşehrilerimizinde nefes alacağı, kültür ve sanatla buluşabileceği bir yeri Millet Bahçesiyle hayata geçirmiş olacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 1 =